Laptoba mouse taktığımda programlar donuyor

Erdal Yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir laptop kullanıcısıyım. Bilgisayara mouse taktığım zaman başlat çubuğundaki simgelere tıklayamıyorum ama masaüstündeki programları açabiliyorum. Açtığım zaman da köşedeki çarpıya küçülte ve bir de başka bir şey vardı :) Oralara tıklanmıyor. Programın içinde de bir şeye tıkladığım zaman dönüyor. Alt+Tab ile tekrar seçiyorum sonra yine donuyor. Şimdiden teşekkürler.

• Intel Core i3.
• NVIDIA GT 310M.
• 4 GB DDR3 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, farklı bir fare ile denediniz mi?

Hocam başka USB girişlerini deneyebilirsiniz. Fareyi taktığınız USB girişini kontrol edin yamukluk, veya başka bir durum var mı?
Farklı bir fare ile kullanmayı deneyin onda da aynı sorunu yaşıyor musunuz bir bakın.

Hocam, farklı bir fare ile denediniz mi?

Maalesef hocam başka fare yok ama başka bilgisayara takıp takıp denedim ondada aynı oldu iyi günler.
Hocam başka USB girişlerini deneyebilirsiniz. Fareyi taktığınız USB girişini kontrol edin yamukluk, veya başka bir durum var mı?
Farklı bir fare ile kullanmayı deneyin onda da aynı sorunu yaşıyor musunuz bir bakın.

3 tane USB girişi var hocam denedim hepsi öyle başka mouse yok :(
CTRL+alt+delete yaptığında düzeliyor mu?

Öyle yaptığımda kullanıcı değiştir falan öyle şeyler çıkıyor dostum.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama sorun çözülmüş değil oyunlarda bunu yapmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı