F Furkanbey01 Decapat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2020 #1 Merhaba elimde Grundig laptop var ama önceden Windows 10 kaldırıyordu bazı sıkıntılardan birkaç kere üst üste attık. Sonra Windows 10 kaldırmamaya başladı bende Windows 8 kurdum ve driver yüklerken de donmaya başladı sorun tam olarak nedir? RAM ve HDD değildir denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2020
Merhaba elimde Grundig laptop var ama önceden Windows 10 kaldırıyordu bazı sıkıntılardan birkaç kere üst üste attık. Sonra Windows 10 kaldırmamaya başladı bende Windows 8 kurdum ve driver yüklerken de donmaya başladı sorun tam olarak nedir? RAM ve HDD değildir denedim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 26 Ocak 2020 #2 Sistemi tam olarak yazar mısın? HDD değildir diyorsun ancak masaüstünde donma sorunları genelde HDD kaynaklı olur, sağlık kontrolü yaparsan emin olabiliriz.
Sistemi tam olarak yazar mısın? HDD değildir diyorsun ancak masaüstünde donma sorunları genelde HDD kaynaklı olur, sağlık kontrolü yaparsan emin olabiliriz.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 26 Ocak 2020 #3 Konu başlığı düzeltilmeli. Moderatörler napıyorsunuz?