Laptobun ısınması iade sebebi midir?

mehmetalbyrk

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar ve iyi bayramlar,

Tuketici hakem heyeti laptopun asiri isinmasini iade sebebi sayar mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. Laptop modeli: Toshiba Satellite P50C 11V.

Değildir eğer problem varsa servise yollarsın yaparlar.Zaten ürün iadesi için ürünün tekrar pazarlanabilir bi durumda olması gerekir ve 1 aydan sonra iade yapılmaz sadece tamir

Değildir eğer problem varsa servise yollarsın yaparlar.Zaten ürün iadesi için ürünün tekrar pazarlanabilir bi durumda olması gerekir ve 1 aydan sonra iade yapılmaz sadece tamir
Hocam zaten 3 kere yolladığım halde servis cihazın tamirini yapmadı son çarem tüketici hakem heyeti.

80 derece olsa öpüpte başıma koyarım o bilgisayarı, 105 derece işlemci, 95 derece ekran kartı.
105? 100 derecede işlemci gücü kesmiyor mu? Bana bu ısı değerleri pek mantıklı gelmedi. Aida 64 ile ekran görüntüsü atar mısın?

muhtemelen fazla ısınsa bile her cihaz sınır diye savunma yaparlar kabul etmezler

Aynı aynı sebepten teknik servise defalarca gidiyorsa değişimini yapıyorlar diye biliyorum.

105? 100 derecede işlemci gücü kesmiyor mu? Bana bu ısı değerleri pek mantıklı gelmedi. Aida 64 ile ekran görüntüsü atar mısın?
Hocam su anlik atamam laptopu kutulayip kaldirdim ama msi afterburner ile yaptigim testlerde islemci ve ekran karti asiri isiniyor, 105 dereceye cikan islemci gucunu dusuruyor anlik olarak, buda ani fps dususu sagliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…