-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #21 mehmetbyrk dedi: Servistenmi iade bekledin yoksa tuketici hakem heyetindenmi? Genişletmek için tıkla... Servisi unutun direk hakem heyeti.
mehmetbyrk dedi: Servistenmi iade bekledin yoksa tuketici hakem heyetindenmi? Genişletmek için tıkla... Servisi unutun direk hakem heyeti.
M mehmetbyrk Hectopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #22 -Arda- dedi: Servisi unutun direk hakem heyeti. Genişletmek için tıkla... Hocam bi tel nonuzu verseniz tabletten tam yazamiyorum bir kac sey sorcam sorun olmazsa.
-Arda- dedi: Servisi unutun direk hakem heyeti. Genişletmek için tıkla... Hocam bi tel nonuzu verseniz tabletten tam yazamiyorum bir kac sey sorcam sorun olmazsa.
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #23 mehmetbyrk dedi: Hocam bi tel nonuzu verseniz tabletten tam yazamiyorum bir kac sey sorcam sorun olmazsa. Genişletmek için tıkla... Sosyal kurallarına göre vermem yasak ancak buradan detaylıca yazarsanız herkes yararlanmış olur. İyi Sosyaller.
mehmetbyrk dedi: Hocam bi tel nonuzu verseniz tabletten tam yazamiyorum bir kac sey sorcam sorun olmazsa. Genişletmek için tıkla... Sosyal kurallarına göre vermem yasak ancak buradan detaylıca yazarsanız herkes yararlanmış olur. İyi Sosyaller.