Laptop 109 derece görmesine rağmen kapanmadı

Bugün Valorant oynuyordum, şansa Afterburner açıktı gördüğüm gibi kapattım. Sizce neden bu işlemci derecesini gören bir laptop kapanmadı?
"Konu Dışı" Hocam nasıl MSI After Burner ile girebildiniz? Ben giremiyorum Riot Vanguard Falan mı kaldırdın?

Termal macunu kir sanıp temizlediyseniz sorun budur.
Sürdüğünüz termal macun çok kalınsa blokla ısı alişverişi olmuyordur bu bir sebep olabilir.
Bakır bloğu tam oturttuğunuzdan emin olun.

"Konu dışı" hocam nasıl MSI Afterburner ile girebildiniz? Ben giremiyorum Riot Vanguard falan mı kaldırdın?

Hocam bilgisayarı sıfırlamıştım Valorant ve Afterburner yükledim ve herhangi bir şey olmadı.
Termal macunu kir sanıp temizlediyseniz sorun budur.
Sürdüğünüz termal macun çok kalınsa blokla ısı alişverişi olmuyordur bu bir sebep olabilir.
Bakır bloğu tam oturttuğunuzdan emin olun.

Bakır blok tam oturmuş termal macun yerinde çok fazla değil azda değil. Sorun ne olabilir?

Kullanırken 109 dereceymiş gibi hissettiriyor mu acaba sensörler mi yanlış veriyor?

Evet içini açtım.
Hocalarım bilgisayar hafif hafif erimeye başladı hiç normal sıcaklıkta dolanmıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı