sukri95 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar izleyin hani açılırken o yeri birden sönüyor ve mavi ekran çıkarıyor. Çözümünü bilen varsa yazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar izleyin hani açılırken o yeri birden sönüyor ve mavi ekran çıkarıyor. Çözümünü bilen varsa yazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #2 Hard Diskte sıkıntı olabilir hocam. Artı 0 Eksi
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #3 İkinci seçeneği seçmeyi denedin mi? O da olmuyorsa Boot dosyaları bozulmuş gibi. Artı 0 Eksi
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #4 Vavien. dedi: İkinci seçeneği seçmeyi denedin mi? O da olmuyorsa Boot dosyaları bozulmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de her yerde gördüğüm şahsiyetlerden birisiniz Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: İkinci seçeneği seçmeyi denedin mi? O da olmuyorsa Boot dosyaları bozulmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de her yerde gördüğüm şahsiyetlerden birisiniz
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 sukri95 dedi: Arkadaşlar izleyin hani açılırken o yeri birden sönüyor ve mavi ekran çıkarıyor. Çözümünü bilen varsa yazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hard diskte sorun var aynı olayı ben de yaşamıştım. Artı 0 Eksi
sukri95 dedi: Arkadaşlar izleyin hani açılırken o yeri birden sönüyor ve mavi ekran çıkarıyor. Çözümünü bilen varsa yazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hard diskte sorun var aynı olayı ben de yaşamıştım.