Laptop açılış ekranında kaldı

613381

Decapat
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
37
Merhaba. laptopumu açarken açılış ekranında takılı kaldı ne yapabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240216_161214.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. laptopumu açarken açılış ekranında takılı kaldı ne yapabilirim?
Laptop'u kapatma açma tuşuna uzun süre basılı tutun. (Ekran kararana kadar) Kendini kapatacaktır. Sonra biraz bekleyip baştan açın. Eğer gene aynı sorun varsa bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Laptopu kapatma açma tuşuna uzun süre basılı tutun. Kendini kapatacaktır. Sonra biraz bekleyip baştan açın. Eğer gene aynı sorun varsa bilmiona benzer bir şey yaptım şu anda ""
Laptopu kapatma açma tuşuna uzun süre basılı tutun. Kendini kapatacaktır. Sonra biraz bekleyip baştan açın. Eğer gene aynı sorun varsa bilmiyorum.
Şu anda ona benzer bir şey yaptım, kişisel bilgisayarına.
Laptopu kapatma açma tuşuna uzun süre basılı tutun. (Ekran kararana kadar) Kendini kapatacaktır. Sonra biraz bekleyip baştan açın. Eğer gene aynı sorun varsa bilmiyorum.
Biraz önce kişisel bilgisayarınız onarılıyor gibi bir şey diyordu fakat kilit ekranına kadar geldi, şifreyi girdim biraz süre yüklendi ve siyah ekranda bekliyorum şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@613381 Anlamadım bilgisayar şuan kapalı mı? Klavye işığı açık mı ya da yandaki ledlerin ışığı yanıyor mu? Eğer yanıyorsa o dediğimi yapıp cihazı tamamen bi kapatın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…