Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar; SSD taktım, DVD çıkarttım ve kapağını bantladım gözükmeyecek şekilde, bataryayı çıkardım. Başka ne yapmamı önerirsiniz? Model: ASUS K52JC 6GB RAM'e upgrade edildi.
Arkadaşlar; SSD taktım, DVD çıkarttım ve kapağını bantladım gözükmeyecek şekilde, bataryayı çıkardım. Başka ne yapmamı önerirsiniz? Model: ASUS K52JC 6GB RAM'e upgrade edildi.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 17 Mart 2021 #2 Ağırlığı dengeli şekilde azaltın, eğer aşağısı fazla hafif kalırsa düşme oranı çoğalıyor ve yeni bir ASUS ekran bakarsanız.
Ağırlığı dengeli şekilde azaltın, eğer aşağısı fazla hafif kalırsa düşme oranı çoğalıyor ve yeni bir ASUS ekran bakarsanız.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.133 Çözümler 9 17 Mart 2021 #3 Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun ki?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 17 Mart 2021 #4 Yarış arabalarında olduğu gibi hafifletmek için boyayı kazıyabilirsiniz(!) Yapacak pek bir şey kalmamış. Pili olmayan bir laptopu neden hafifletmek istiyorsunuz? Belli ki çalışırken bir yere gidemeyecek.
Yarış arabalarında olduğu gibi hafifletmek için boyayı kazıyabilirsiniz(!) Yapacak pek bir şey kalmamış. Pili olmayan bir laptopu neden hafifletmek istiyorsunuz? Belli ki çalışırken bir yere gidemeyecek.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 17 Mart 2021 #5 The Anorak dedi: Yarış arabalarında olduğu gibi hafifletmek için boyayı kazıyabilirsiniz(!) Genişletmek için tıkla... Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz.
The Anorak dedi: Yarış arabalarında olduğu gibi hafifletmek için boyayı kazıyabilirsiniz(!) Genişletmek için tıkla... Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 17 Mart 2021 #6 Pil tak çıkar zaten eski nesil. Yatakta rahatsız oluyorum o yüzden yapıyorum ve şuan hatırı sayılır kadar hafiflettim. Ham maddesi ağır galiba fazla bir şey yapmayacağım. Megaton dedi: Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir ama cidden para yok o kadarına
Pil tak çıkar zaten eski nesil. Yatakta rahatsız oluyorum o yüzden yapıyorum ve şuan hatırı sayılır kadar hafiflettim. Ham maddesi ağır galiba fazla bir şey yapmayacağım. Megaton dedi: Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir ama cidden para yok o kadarına
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #7 Dış plastiği çıkarıp atabilirsiniz iyi günler .
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 17 Mart 2021 #8 Megaton dedi: Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun bir kısmını da ayırabilir.
Megaton dedi: Hocam arka koltukları falan sokelim Parasi var ise karbon fiber ile kasa yaptırsın. Daha hafifini bulamaz. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun bir kısmını da ayırabilir.
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #9 baran_basaran dedi: Soğutucunun bir kısmını da ayırabilir. Genişletmek için tıkla... Ramlerin yarısını üstten keselim ekranı ikiye bölüp fanları çıkarsak tamamdır.
baran_basaran dedi: Soğutucunun bir kısmını da ayırabilir. Genişletmek için tıkla... Ramlerin yarısını üstten keselim ekranı ikiye bölüp fanları çıkarsak tamamdır.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 17 Mart 2021 #10 k52cj asus - Google Suche Parçalarını inceleyin iç kısımlarda metal var ve gerçekten çok sağlam bir bilgisayar. Aklıma geldi SSD'nin üzerindeki metali çıkarabilirim, resimlerde var. Bu arada ciddiyim bu konuda
k52cj asus - Google Suche Parçalarını inceleyin iç kısımlarda metal var ve gerçekten çok sağlam bir bilgisayar. Aklıma geldi SSD'nin üzerindeki metali çıkarabilirim, resimlerde var. Bu arada ciddiyim bu konuda