Laptop Aldığınızda Windows 8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Aklıma bir soru takıldı. Laptop aldığımda içinde ki işletim sistemi Windows 8 olacak. Bu işletim sistemi demo mu olacak yoksa orijinal alınmış bir işletim sistemi yerini mi tutacak? Bir video da duymuştum, işletim sistemim demomuş, bitti ondan video atamadım diye...

Hayır demo değildir sistem orijinaldir ama içinde extrada yüklenmiş Office ve antivirüs gibi programlar demodur. Lisans ister sende alman için alacağın laptop olsun diğer sistemler olsun zati üstünde sistem özeliği yazar Win8 yada Win7 bunların lisans anahtarlair biosta gömülüdür.

Laptopla birlikte sana orijinal Windows 8 ve yanında da bir kurtarma medyası verilecek. Ürün anahtarı da Bios'a gömülü olacak.

Format atacağın zaman otomatik olarak ürün anahtarı Bios tarafından girecek ve bir şeye dokunmayacaksın. Bilgisayarı internete bağlaman yeterli aktivasyon için.

O zaman laptop almanın bir anlamı yok. :)

Freedos olanlarda işletim sistemi olmuyor.

Aldığın laptop'a orjinal işletim sistemi yüklerler.

Tamam, teşekkürler. :)

Hayir demo degildir sistem orjinaldir ama icinde extrada yuklenmis Offis ve anti virus gibi programlar demodur linsan ister sende alman icin

Virüs programlarını anlarım da Office neden demo? :) Eskiden o da tam sürüm olarak laptoplarda bulunurdu.

Laptopla birlikte sana orijinal Windows 8 ve yanında da bir kurtarma medyası verilecek. Ürün anahtarı da Bios'a gömülü olacak.
Format atacağın zaman otomatik olarak ürün anahtarı Bios tarafından girecek ve bir şeye dokunmayacaksın. Bilgisayarı internete bağlaman yeterli aktivasyon için.

Laptop aldığımda açtığım konuda ayrıntılı bir şekilde anlatırsınız. :) Konu kapatılabilir.

Laptopları aldığınız zaman içine her şeyi doldururlar. Bir sürü gereksiz program olur. Kurtarma CD'sini takıp baştan kurulum yaparak tertemiz bir işletim sistemine kavuşursunuz.

Office konusuna gelirsek, yüksek ihtimal demo sürüm yüklerler. Ama anlaşma tarzı bir şey varsa orijinal de verebiliyorlar.

Adını tam hatırlayamadım ama Technopat'ın bir incelemesinde bir bilgisayarın yanında ücretsiz olarak Office yazılımı geliyordu. Tabii bilgisayar iş kullanımına yönelik hazırlanmıştı. Celeron işlemcisi vardı.

Hah buldum :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı