Laptop almak mantıksız mı?

Amazon.com.tr yarın bu laptopu alacağız Valorant GTA 5 LoL CS oynanacak, ısınma sorunu o kadar büyük bir sorun mu? Isındığında kullanmaya devam etsem ne olur? Soğutucu falan takılıyormuş bir işe yarıyor mu?

Hocam ben de 2020'de annem bana bilgisayar alacağını söyleyince 8 bin liraya 2070 Super hazır sistemlere baktım fakat kendisi "Bu devirde masaüstü alınır mı? Kablolu kablolu!" deyip maalesef 1660 Ti Monster almıştım. Misafirlikte dahi çok az götürdüm kendisini. Laptopunuz varsa kesinlikle masaüstü alın. Ben de öyle yapacağım. Yoksa bile dışarı çıkmayan obezsseniz ısınma ve pahalılığı çok acıtacaktır. Isınma dediğim 90'lar çok rahat görülüyor laptoplarda maalesef. 12 bin liraya iş bilgisayarı ile oyun da oynayamazsınız maalesef. 15 bine hazır sistem bakabilirsiniz.

Yurtta yaşamıyorsan masaüstü al. Her türlü daha iyi. 15 inçlik küçücük laptop ekranında cebelleşmekten iyidir. Hem daha ucuza daha iyi performans alıyorsun.

Hocam öncelikle ben HP laptop kullanıcısı olarak genel itibarıyla bakılırsa memnunum. Sistemi fena değil, işlemcisi özellikle çok üst düzey. Şu anda Witcher 3'ü 60 FPS'e yakın bir değerle oynuyorum. Fakat birkaç sorunu var doğal olarak. Isınması ve fan sesi büyük olmasa da birer problem. Bunun dışında şarja takılı olmadığında FPS 3-4 katına kadar düşüyor ve bu da sorun yaratıyor. Nihai performans modunu açmayı beceremedim muhtemelen açabilsem şarj dışında da oynanır. Özetle bu devirde laptop alınır hocam. Kalitelisinden almak önemli.

ben laptop kullaniyorum masaustunden o kadar kolay ki kanka alirsan kalitwli alicaksin ama parasinada kiyacaksin git monster tulpar al + net 1 tb falan al aziyla ugtasma biktirir seni kanka

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı