Laptop almak vs Sistem yüksetlmek

hayalet cff

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim 18 bin bütçem var. Şu anda ek olarak Intel Core i3 10105F ve GeForce GTX 1660 Super kullanıyorum. Normalde planım bu parçaları GeForce RTX 3060 X3 Ventus 12 GB'lık ve Intel Core i5 11400F ile değiştirmekti. Ancak sonra düşündüm, acaba bu fiyata güzel bir laptop alsam ve ileride satsam kar yapar mıyım?

Sizce ne yapmalıyım, laptop mu almalıyım yoksa PC parçası mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim 18 bin bütçem var. Şu anda ek olarak Intel Core i3 10105F ve GeForce GTX 1660 Super kullanıyorum. Normalde planım bu parçaları GeForce RTX 3060 X3 Ventus 12 GB'lık ve Intel Core i5 11400F ile değiştirmekti. Ancak sonra düşündüm, acaba bu fiyata güzel bir laptop alsam ve ileride satsam kar yapar mıyım?

Sizce ne yapmalıyım, laptop mu almalıyım yoksa PC parçası mı almalıyım?
Kullanım amacınıza göre değişir. Eğer ayda yılda yer değiştiriyorsanız yükseltin, eğer haftada günde yer değiştiriyorsanız laptop alın. Laptop için yaklaşık bütçe verirseniz öneride bulunurum.

Kar yapamazsınız bence öyle hocam. Sistem yükseltmek daha mantıklı. Ayrıca 18k ya güzel laptop yok.

Kullanım amacınıza göre değişir. Eğer ayda yılda yer değiştiriyorsanız yükseltin, eğer haftada günde yer değiştiriyorsanız laptop alın. Laptop için yaklaşık bütçe verirseniz öneride bulunurum.

Laptopu daha çok ileriki zamanlarda 2, 3 kara satmak için istiyorum biraz da miktar 18.

Laptopu daha çok ileriki zamanlarda 2, 3 kara satmak için istiyorum biraz da miktar 18.
18'e düzgün laptop yok. Bence sistemi yükseltin. (Bu arada ekran kartını ikinci el alın bence daha uyguna gelir.)

Hocam laptoptan kar elde edemezsiniz bence. Biraz da alacağınız laptopa bağlı. Fakat 18'e düzgün laptop yokta zaten. Sistemi yükseltmeniz tavsiyemizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı