L lalik Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 203 2 Haziran 2022 #11 shocktroop dedi: Oyuna göre değişir. Haberiniz ola Xbox Series S ve X'e Bluetooth klavye mouse takılabilir. İnternette bunu destekleyen oyunların listesi var. Genişletmek için tıkla... Peki xboxa USB bağlantılı bir kulaklığı USB'den jack a çeviren bir adaptör ile kullanabilir miyiz? Yoksa illede sadece jack girişli mi olmalı.
shocktroop dedi: Oyuna göre değişir. Haberiniz ola Xbox Series S ve X'e Bluetooth klavye mouse takılabilir. İnternette bunu destekleyen oyunların listesi var. Genişletmek için tıkla... Peki xboxa USB bağlantılı bir kulaklığı USB'den jack a çeviren bir adaptör ile kullanabilir miyiz? Yoksa illede sadece jack girişli mi olmalı.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 2 Haziran 2022 #12 lalik dedi: Peki xboxa USB bağlantılı bir kulaklığı USB'den jack a çeviren bir adaptör ile kullanabilir miyiz? Yoksa illede sadece jack girişli mi olmalı. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemiyorum. @Yener K. Yener hocam Xbox ile bilgilidir diye bilirim. O anlatır.
lalik dedi: Peki xboxa USB bağlantılı bir kulaklığı USB'den jack a çeviren bir adaptör ile kullanabilir miyiz? Yoksa illede sadece jack girişli mi olmalı. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemiyorum. @Yener K. Yener hocam Xbox ile bilgilidir diye bilirim. O anlatır.
L lalik Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 203 3 Haziran 2022 #13 shocktroop dedi: Orasını bilemiyorum. @Yener K. Yener hocam Xbox ile bilgilidir diye bilirim. O anlatır. Genişletmek için tıkla... peki hocam güzel bir pc toplasan ve yanına uyghn fiyatlı bir laptop alsam o nasıl olur
shocktroop dedi: Orasını bilemiyorum. @Yener K. Yener hocam Xbox ile bilgilidir diye bilirim. O anlatır. Genişletmek için tıkla... peki hocam güzel bir pc toplasan ve yanına uyghn fiyatlı bir laptop alsam o nasıl olur