Takılıyken oynuyorum DDU nedir hocan link varmı yarın yapayım. shift tab açılıyor ama ara sıra yarı açlılıyor gibi garip. Nvidia panel hem performans hem gücte sadece RTX olan ekran kartı çalışıyor
Hocam birde DDU güvenilirmidir güvenli modda mı kullanalım bir bakım yaptıracağım birde dediğiniz gibi kurarım önceden sürücüyü indirip güvenli moddamı kuracagız sürücüyü? @Bayram Reis
Sadece NVIDIA mı seçecegiz düzgün rehber bulamadım.
Oyun fullscreen ise, mümkünse Bordeless fullscreen oynamaya çalışın.Oyun oynarken Alt Tab'ya da Steam'de Shift Tab yaparken bilgisayar donuyor 5 saniye sonra da ekran siyah oluyor. Zorla kapamak zorunda kalıyorum. Ne yapmam lazım?
Güncel değil ama nvidia app da laptopa kafayı yediriyor nasıl indiririm manuel olarak güncellemeleriNVIDIA driver güncelledin mi? Eski bir sürümde böyle hata vardı
Fullscreeen hocamOyun fullscreen ise, mümkünse Bordeless fullscreen oynamaya çalışın.
Mümkünse Bordeless Fullscreen oynayın ve başlangıçta açılan her şeyi kapatın. Oyun sırasında GameBar'dan tutun, NVIDIA App bile açık olmasın. Gerek yok.Fullscreeen hocam
Hiç biri yok hocam benim laptop kafayı yiyiyor öyle uygulamalar kullanınca hele nvidia app bütün laptoplarda sıkıntılıymışMümkünse Bordeless Fullscreen oynayın ve başlangıçta açılan her şeyi kapatın. Oyun sırasında GameBar'dan tutun, NVIDIA App bile açık olmasın. Gerek yok.
Hiçbiri yok hocam benim laptop kafayı yiyor öyle uygulamalar kullanınca hele NVIDIA App bütün laptoplarda sıkıntılıymış
Format atın. Sadece gerekli şeyleri kurun. Gereksiz özellikleri ve hizmetleri kapatın.Hiç biri yok hocam benim laptop kafayı yiyiyor öyle uygulamalar kullanınca hele nvidia app bütün laptoplarda sıkıntılıymış
Daha yeni format attım hocamFormat atın. Sadece gerekli şeyleri kurun. Gereksiz özellikleri ve hizmetleri kapatın.
Ayrıca herkesin dediğine inanmayın. Nvidia App bütün laptoplarda sıkıntılı değil. Herkes prim kasmak için bir şeyler uyduruyor, aldırmayın. Bizzat kullanıyorum laptoplarımda.
Laptop modelini belirtebilir misiniz? Ayrıca evet, tam ekran olunca normalden daha da çok gereksinim istiyor. Mümkünse Bordeless Fullscreen yani Pencereli Tam ekran kullanın.Daha yeni format attım hocam
Tam ekran olduğu için sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.