Çözüldü Laptop Alt Tab yapınca donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynarken Alt Tab'ya da Steam'de Shift Tab yaparken bilgisayar donuyor 5 saniye sonra da ekran siyah oluyor. Zorla kapamak zorunda kalıyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Takılıyken oynuyorum DDU nedir hocan link varmı yarın yapayım. shift tab açılıyor ama ara sıra yarı açlılıyor gibi garip. Nvidia panel hem performans hem gücte sadece RTX olan ekran kartı çalışıyor

Hocam birde DDU güvenilirmidir güvenli modda mı kullanalım bir bakım yaptıracağım birde dediğiniz gibi kurarım önceden sürücüyü indirip güvenli moddamı kuracagız sürücüyü? @Bayram Reis

Sadece NVIDIA mı seçecegiz düzgün rehber bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet sadece NVIDIA'yi silip, NVIDIA App'ten Game Ready sürücüsünü kurun.
Oyun oynarken Alt Tab'ya da Steam'de Shift Tab yaparken bilgisayar donuyor 5 saniye sonra da ekran siyah oluyor. Zorla kapamak zorunda kalıyorum. Ne yapmam lazım?
Oyun fullscreen ise, mümkünse Bordeless fullscreen oynamaya çalışın.

Fullscreeen hocam
Mümkünse Bordeless Fullscreen oynayın ve başlangıçta açılan her şeyi kapatın. Oyun sırasında GameBar'dan tutun, NVIDIA App bile açık olmasın. Gerek yok.

Mümkünse Bordeless Fullscreen oynayın ve başlangıçta açılan her şeyi kapatın. Oyun sırasında GameBar'dan tutun, NVIDIA App bile açık olmasın. Gerek yok.
Hiç biri yok hocam benim laptop kafayı yiyiyor öyle uygulamalar kullanınca hele nvidia app bütün laptoplarda sıkıntılıymış

Hiç biri yok hocam benim laptop kafayı yiyiyor öyle uygulamalar kullanınca hele nvidia app bütün laptoplarda sıkıntılıymış
Format atın. Sadece gerekli şeyleri kurun. Gereksiz özellikleri ve hizmetleri kapatın.
Ayrıca herkesin dediğine inanmayın. Nvidia App bütün laptoplarda sıkıntılı değil. Herkes prim kasmak için bir şeyler uyduruyor, aldırmayın. Bizzat kullanıyorum laptoplarımda.

Daha yeni format attım hocam

Tam ekran olduğu için sanırım
Laptop modelini belirtebilir misiniz? Ayrıca evet, tam ekran olunca normalden daha da çok gereksinim istiyor. Mümkünse Bordeless Fullscreen yani Pencereli Tam ekran kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı