Çözüldü Laptop Alt Tab yapınca donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynarken Alt Tab'ya da Steam'de Shift Tab yaparken bilgisayar donuyor 5 saniye sonra da ekran siyah oluyor. Zorla kapamak zorunda kalıyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Takılıyken oynuyorum DDU nedir hocan link varmı yarın yapayım. shift tab açılıyor ama ara sıra yarı açlılıyor gibi garip. Nvidia panel hem performans hem gücte sadece RTX olan ekran kartı çalışıyor

Hocam birde DDU güvenilirmidir güvenli modda mı kullanalım bir bakım yaptıracağım birde dediğiniz gibi kurarım önceden sürücüyü indirip güvenli moddamı kuracagız sürücüyü? @Bayram Reis

Sadece NVIDIA mı seçecegiz düzgün rehber bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet sadece NVIDIA'yi silip, NVIDIA App'ten Game Ready sürücüsünü kurun.
@eymen.dll Sıcaklıklar ve kullanım değerleri normalse onunla alakalı değildir. Ayrıca cihazınız orjinal şarj aleti balıyken de oluyor mu, denediniz mi? Etiketleme veya yanıtlama aracını kullanın ki bildirim gelsin.

Hocam zaten cs2 ve steamda shif tab sorunlu birde steam falan çöküyor Zup !X oynarken ama ayn anda 200 başarım falan verdiği için sanırım son olarak bilgisiyar tozlu alanda çok tozlanmış bilgisiyarın dışı hep toz olmuş kocaman kocaman en son çok tozlu bir yere götürdüğümde bilgisiyar kendi kendine kapanıyordu. @Bayram Reis

@eymen.dll Sıcaklıklar ve kullanım değerleri normalse onunla alakalı değildir. Ayrıca cihazınız orjinal şarj aleti balıyken de oluyor mu, denediniz mi? Etiketleme veya yanıtlama aracını kullanın ki bildirim gelsin.
Zaten orjinal hocam

Hocam zaten cs2 ve steamda shif tab sorunlu birde steam falan çöküyor Zup !X oynarken ama ayn anda 200 başarım falan verdiği için sanırım son olarak bilgisiyar tozlu alanda çok tozlanmış bilgisiyarın dışı hep toz olmuş kocaman kocaman en son çok tozlu bir yere götürdüğümde bilgisiyar kendi kendine kapanıyordu. @Bayram Reis

Zaten orjinal hocam
Tamam takılıyken mi kullanıyorsunuz? Pildeyken, pil tasarrufu adına tam güçte kullanmaz hatta harici GPU'yu kullanmaz ve kasar. Shift Tab da açılmıyorsa sorun DirektX tabanlı olabilir. DDU ile ekran kartı driver'ınızı silin. Ardından buradaki adımları uygulayın:
Gereksiz özellikleri ve hizmetleri kapatın.
Güç planından ve Nvidia Control panelden maksimum performansa ayarlayın. Cihazınız şarjdayken ve pil tasarrufu kapalıyken oyunu oynayın. Sorun düzelecektir.

Takılıyken oynuyorum DDU nedir hocan link varmı yarın yapayım. shift tab açılıyor ama ara sıra yarı açlılıyor gibi garip. Nvidia panel hem performans hem gücte sadece RTX olan ekran kartı çalışıyor

Hocam birde DDU güvenilirmidir güvenli modda mı kullanalım bir bakım yaptıracağım birde dediğiniz gibi kurarım önceden sürücüyü indirip güvenli moddamı kuracagız sürücüyü? @Bayram Reis

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet sadece NVIDIA'yi silip, NVIDIA App'ten Game Ready sürücüsünü kurun.

Çözüm
Hocam manuel olarak indirdim şimdi yapacağım dediklerinizi umarım düzelir.
Hocam buraki adamın aynısınımı seçeçeğiz hangileri tikli olmalı yardım edermisiniz? @Bayram Reis

Yaptım hocam dediklerinizi umarım düzelir

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-03 085518.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-03 085518.png
    470,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Hocam manuel olarak indirdim şimdi yapacağım dediklerinizi umarım düzelir.
Hocam buraki adamın aynısınımı seçeçeğiz hangileri tikli olmalı yardım edermisiniz? @Bayram Reis

Yaptım hocam dediklerinizi umarım düzelir.
NVIDIA App kullanmadığınızda WinUpdate'den eski sürüm inebiliyor. Bundan dolayı Nvidia App kullanın. Eğer yine böyle driverlarla ilgili sorun olursa DDU'ya ulaşın. İyi günler ve iyi oyunlar dilerim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı