Laptop amdkdap hatası

Yututl

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
44
Merhabalar. Uzun zamandır amdkdap sorunu ile boğuşuyordum laptopu çöpe atacaktım ta ki laptopu şarjda oynamaya karar verene kadar. Bu sorun bildiğiniz üzere ekranı 1-2 saniye karartıp geri getiriyor vs. neyse ben bu sorunun sadece laptopun şarj kablosu takılıyken olduğunu anladım. Sarjdayken birkaç kez test ettiğimde asla hata almadigimi gördüm. Sizlere sorum ben bu sorunu şarj adaptöründe mi arayayım yoksa sorun başka yerlerde olabilir mi? Yeni adaptör alayım mı? (Eğer sorunun başka yerde olma ihtimali varsa lütfen geri bildirim yapın yeni adaptör alıp aynı hatayla karşılaşıp paramı çöpe atmak istemem.)
 
Kral gel böyle yapalım o zaman. Hemen pes etme çöpe atma sistemini değerini bil. Değerlendir elinde ki cihazı. Windows 10 kur kral kullan. Onda böyle sorunlar yaşamazsın. Windows 7 desteği kesildiği için kral böyle çoğu sorun var daha çok sorun yaşamanı istemem. Sistemin düşük Windows 10 olmasa da Windows 8.1 öneririm.


Buradanda format belleği nasıl hazırlanır onu öğrenebilirsin.

 
Windows 10 destekler mı sence hocam ? Zorlar dersen yarın dediğin gibi son mermi olarak 8.1 kurarım yapacak bişey yok
Hocam sana bir önerim var. Driver Booster bir sürü eski ve yanlış sürücü yüklediği için ve çok fazla işlem yapıldığından hata payı olma ihtimâline karşın için Windows 7'yi tekrar kur ve benim ve @Trieetz 'in verdiği linkten ekran kartını güncelle. Sorun olursa Windows sürümünü 8.1'e yükselt.
 
Hocam sana bir önerim var. Driver Booster bir sürü eski ve yanlış sürücü yüklediği için ve çok fazla işlem yapıldığından hata payı olma ihtimâline karşın için Windows 7'yi tekrar kur ve benim ve @Trieetz'in verdiği linkten ekran kartını güncelle. Sorun olursa Windows sürümünü 8.1'e yükselt.

Kral Windows 7 çöp olmuş bir işletim sistemi şu anda önerilmiyor aşırı eski sistemde kullanılması tavsiye ediliyor arkadaşa benim önerim Windows 8.1 hem güncel hem hızlı hem performanslı.
Deneyeceğim hocam teşekkürler. İyi geceler hepinize

İyi geceler kral bol şans
 
Hocam ama arkadaşın modeline bakarsan çok eski bir model. İşlemcinin sürücü desteği bile en fazla Windows 7.

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı