Laptop aniden donmaya başladı

İşlemci sıcaklıklarına bakar mısın benim sistemimde de böyle olmuştu.
Hocam şu an bir şey yok, daha demin vardı. Laptopu kapat-aç yaptım. Ama sıcak olduğunu düşünmüyorum. Çünkü laptop, özellikle oyuna girince direktmen fanları açıyor. Yani işlemci sıcak olsaydı, fanlar açılırdı.

Hocam 8 ay oldu alalı. Bu sorun ilk defa bugün oldu.

Sağ olun.
@Martian Erkan hocam görev yöneticisine giremedim bile. Mouse bile donmuştu.
O zaman önerim bu sorunu yaşadığında tekrardan Ctrl+alt+del kombinasyonunu çalıştır görev yöneticisini başlat ve hiçbir şekilde bir yere tıklama komut verme açılmasını bekle eğer dediğin gibi masaüstü dönüyorsa Explorer hizmetini yeniden başlat yani görev yöneticisinde sol üst köşedeki seçeneklerden yeni görev ver. Bununla ilgili Chrome da araştırabilir daha fazla bilgiye ulaşabilirsin. Benim tahminim explorer çöküyor büyük ihtimalle, işletim sistemi dosyalarının crash olmamasını ümid ediyorum.

Memtest yapın. RAM kaynaklı sıkıntı gibi duruyor.

Hocam ses aynen böyle geliyordu. İşlemci sıcaklığı şu an 46 derece, MSI Afterburner ile baktım.

O ses ben bilgisayarı açınca bir iki saniye geliyor. Yeni bir bilgisayarda böyle şeyler olması can sıkıcı.

Rog serisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…