Laptop aniden donmaya başladı

İşlemci sıcaklıklarına bakar mısın benim sistemimde de böyle olmuştu.
Hocam şu an bir şey yok, daha demin vardı. Laptopu kapat-aç yaptım. Ama sıcak olduğunu düşünmüyorum. Çünkü laptop, özellikle oyuna girince direktmen fanları açıyor. Yani işlemci sıcak olsaydı, fanlar açılırdı.

Hocam 8 ay oldu alalı. Bu sorun ilk defa bugün oldu.

Sağ olun.
@Martian Erkan hocam görev yöneticisine giremedim bile. Mouse bile donmuştu.
O zaman önerim bu sorunu yaşadığında tekrardan Ctrl+alt+del kombinasyonunu çalıştır görev yöneticisini başlat ve hiçbir şekilde bir yere tıklama komut verme açılmasını bekle eğer dediğin gibi masaüstü dönüyorsa Explorer hizmetini yeniden başlat yani görev yöneticisinde sol üst köşedeki seçeneklerden yeni görev ver. Bununla ilgili Chrome da araştırabilir daha fazla bilgiye ulaşabilirsin. Benim tahminim explorer çöküyor büyük ihtimalle, işletim sistemi dosyalarının crash olmamasını ümid ediyorum.

Arkadaşlar merhaba.

Birkaç dakika önce, YouTube Music uygulaması üzerinden şarkı dinliyordum ve sadece 1 tane Google Chrome sekmesi açıktı. Bilgisayar aniden donmalara başladı. Şarkı sesi yerine "dıtttttt" diye ses geldi. Dıt melodisi değil, melodiyi tam açıklayamıyorum. Ve bilgisayar kasmaya ve donmaya başladı. Google Chrome simsiyah falan oldu.

Bilgisayarı kapat-aç yaptım. Şu an düzeldi gibi. Arada bir olur mu böyle şeyler? Normal midir? Neden olmuş olabilir bu? @Recep Baltaş.

Sistem:
  • AMD Ryzen 7 4800H
  • 16 GB RAM
  • GTX 1650 Ti
  • 476 GB SSD Disk
Memtest yapın. RAM kaynaklı sıkıntı gibi duruyor.

İşlemci sıcaklıklarına bakar mısın benim sistemimde de böyle olmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ses aynen böyle geliyordu. İşlemci sıcaklığı şu an 46 derece, MSI Afterburner ile baktım.

Arkadaşlar merhaba.

Birkaç dakika önce, YouTube Music uygulaması üzerinden şarkı dinliyordum ve sadece 1 tane Google Chrome sekmesi açıktı. Bilgisayar aniden donmalara başladı. Şarkı sesi yerine "dıtttttt" diye ses geldi. Dıt melodisi değil, melodiyi tam açıklayamıyorum. Ve bilgisayar kasmaya ve donmaya başladı. Google Chrome simsiyah falan oldu.

Bilgisayarı kapat-aç yaptım. Şu an düzeldi gibi. Arada bir olur mu böyle şeyler? Normal midir? Neden olmuş olabilir bu? @Recep Baltaş.

Sistem:
  • AMD Ryzen 7 4800H
  • 16 GB RAM
  • GTX 1650 Ti
  • 476 GB SSD Disk
Rog serisi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı