Karabomba
Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben bayağı uzun bir süredir oyunlarda (genelde League of Legends) de donmalar yaşıyorum. Anlık takılmalar vs. de diyebiliriz. Bu sorunu bayağı uzun bir süredir yaşıyorum çözmek için de bayağı farklı şeyler denedim, en basitinden en ayrıntılı zor ayarlara kadar denemeler vs. yaptım. Grafik ayarları ile oynamalar, FPS sabitleme, kayıt defterinde düzenleme, BIOS ayarları ile oynamaya kadar birçok şeyi deneyip yeniden eski haline getirdim. Bilgisayarım bir laptop (Casper Excalibur G850) ve ısınma sorunu vs. mi diye de kontrol ettim dereceler eskiden yüksekti "işte buldum" deyip temizleyip ısı ayarlarını yapıp test ettim düşürdüm yine anlık takılmalar vs. devam etti. Sadece League of Legends gibi yeni denilebilecek sürekli yeni sürümleri olan oyunları boş verin en basit yıllar öncesinde yapılmış olan oyunlarda bile anlık takılmalar oluyor ve bu çok can sıkıcı bir durum. Örnek Call of Duty ilk oyunu bile bu bilgisayarda anlık takılmalar yaşattı bana. Sizden istediğim böyle bir şeyle karşılaşıp milyon yöntem deneyip çözüm bulamayan birine önerilerde bulunmanız ve acaba bu oyunlarda donma durumlarının bilgisayarda bir log dosyasına kaydedilip kaydedilmediği hakkında bilgilendirme. Yani son çare artık log dosyası vs. var ise orada oyun hatası sistem hatası artık her ne ise sorun görmeyi ummak. Bilgisayarın bilgileri burada yer alıyor isterseniz bakabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler mesajlarınız için.
Not: Bu bir reklam değildir, hatta size önerim Casper ürünlerinden uzak durmanızdır...
Not: Bu bir reklam değildir, hatta size önerim Casper ürünlerinden uzak durmanızdır...