Çözüldü Laptop aygıtlarda sarı ünlem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1FPS

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar, almış olduğum laptop bugün geldi ve kurulumunu yaptım. Windows’u Media Creation Tool ile indirdim ve flash’a yazdırdım, gelen laptopa takıp kurulumu tamamladım. Aygıt yöneticisine girdiğimde aşağıdaki gibi sarı ünlem işareti ile karşılaştım;

Önceki konulara göz gezdirdim ve driver kaynaklı olabileceğini öğrendim (ürünün yanından cd veya flash çıkmamıştı), bende Asus’un kendi sitesinden driverları kurdum hala aynı sorun. Bu sefer Nvidia’nın sitesinden ekran kartının driverlarını indirdim, ama onda da bu sorunu verdi;

Çözüm yolu nedir acaba ? Şimdiden teşekkürler...

Bunların büyük bir kısmı çipset sürücüsüyle güncellenecek gibi. Önce şunu kurun.

Sonra güncellenmeyenlerin donanım kimliğini paylaşın.

Ürünün kendi sitesinden bilgisayar driverlerini yüklemeye çalışın.
Windows Update'yi de kullanın.

Çok teşekkürler herkese deneyeceğim şimdi.
Konsol kodu açarken hata veriyor hocam, dosya olarak açtığında zaten en yeni sürümdesiniz diyor.

Son düzenleme:
Konsolu açarken mi hata veriyor, dosya yolunu yazıp açmaya çalışırken mi? -overall komutunu kapsamayacak şekilde başa ve sonra tırnak işareti ("xxx") koymayı unutmayın.

Konsolu açarken mi hata veriyor, dosya yolunu yazıp açmaya çalışırken mi? -overall komutunu kapsamayacak şekilde başa ve sonra tırnak işareti ("xxx") koymayı unutmayın.
Hocam koyduk yine aynı sorun . Ama dosya şeklinde açınca zaten güncel diyor diyor, yarın bilgisayarcıya götüreceğim mecbur.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…