Laptop bakımı nerede yaptırılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar Huawei Matebook D15 laptop ısınma sorunu var. Alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve ben bu laptop bakım yaptırmak istiyorum. Termal macun değiştirmek için bir bilgisayarcıya götürmek istiyorum ancak güvenemiyorum. Gözümün önünde yaparlar mı acaba? Bir de ben cihazımın garantisi daha bitmeden garanti süresini uzatabilir miyim?

Not: Arkadaşlar son olarak bilgisayarcıların termal macununa güvenemiyorum, sizin önerebileceğiniz laptop için termal macun var mı? En iyisi ve en kalitelisi olsun.

Hocam benim laptop içi de aynen böyle mi? Basitmiş yaparım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yapabileceğime maalesef inanmıyorum. Bilgisayarcı önümde yapamaz mı?

Hocam sizin önerdiğiniz termal macun az puan almış, ilginç.
Nasıl az puan almış? kötü puan aldıysa kolay yayılmadığı içindir, kolay yayılmamasıda pump out ihtimali az demek yani laptoplar için çok iyi birşey. gözünün önünde yapar eğer boş ise bence.

Nasıl az puan almış? kötü puan aldıysa kolay yayılmadığı içindir, kolay yayılmamasıda pump out ihtimali az demek yani laptoplar için çok iyi birşey. gözünün önünde yapar eğer boş ise bence.
Hocam ben kendim yapacağım ancak attığım video da parçalar aynı yerde mi? Yarın sipariş vereceğim ve yanında verilen dağıtma aleti kullanmaya gerek var mı?

En iyisi kendiniz yapmanız laptop bakımı o kadar zor bir şey değil yukarıdaki videoda kullanılan aynı laptopa sahipseniz kolayca yaparsınız.
Aynı laptop değil. Bende i5 var.

Hocam ben kendim yapacağım ancak attığım video da parçalar aynı yerde mi? Yarın sipariş vereceğim ve yanında verilen dağıtma aleti kullanmaya gerek var mı?
Evet hemen hemen aynı yerdedir öyle olmasa bile benzerdir zaten, az bir nokta sık yüzeyine ve dağıtma aletiyle tüm yüzeye yay, yüzey çok kalın olmasın bide pullwark bold öneririm macun olarak pump out ihtimali çok düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı