Umut Sevinçtekin
Hectopat
Merhaba elimde bir ASUS laptop var yıllardır bakım yapılmadı İstanbul'da bakım nerede yaptırabilirim? Bakırköy ve çevresinde bir yer olursa daha iyi olur.
Hocam kendiniz yapabilirsiniz. Lakin dikkatli olmanızı öneririm. Yapamam derseniz güvenebileceğiniz düzgün iş yapan bir yer bulmanız gerekiyor. Veya yakınsak hocam ben gelir temizlerim sizin için.
Hocam isterseniz iletişime geçin ben kendim sizle buluşup yapalım. Malzemeleri almanız yeter.Ben temizliği yaparım daha önce masaüstü bilgisayarımı da temizledim fakat termal macun değişimi konusunda deneyimim olmadığı için kendim yapmayı tercih etmedim. O yüzden güvenilir bir yer arıyorum.
Hocam dc vermekte yasak. Editleyin mesajınızı arkadaş yazdı ise.Hocam isterseniz iletişime geçin ben kendim sizle buluşup yapalım. Malzemeleri almanız yeter. dc:yusuff_ufuk
Yok eklemedi de düzenledimHocam dc vermekte yasak. Editleyin mesajınızı arkadaş yazdı ise.
Hocam arkadaş burada iken kısa sürede hallederseniz iyi olur aksi takdirde uyarı yersinizYok eklemedi de düzenledim![]()
Saolun hocam,Hocam arkadaş burada iken kısa sürede hallederseniz iyi olur aksi takdirde uyarı yersiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.