Çözüldü Laptop başlangıçta takıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doruuk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün akşam oyun indirmek için PC'yi açık bıraktım. Sonra fareyi bağladığımda çalışmadığını gördüm. Sonrasında yeniden başlattım ve başlangıç ekranında kaldı, hiçbir şey yapamıyorum. Laptopun klavyesiyle space tuşuna basarak açmayı denedim. Normal ekstra klavye takarak denedim, mouse ve touchpad ile açmayı da denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor. Ekranın rengi de soluk gözüküyor renkler açısından ve fare imleci de gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250503_133023.jpg
    IMG_20250503_133023.jpg
    242,7 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar, dün akşam oyun indirmek için PC'yi açık bıraktım. Sonra fareyi bağladığımda çalışmadığını gördüm. Sonrasında yeniden başlattım ve başlangıç ekranında kaldı, hiçbir şey yapamıyorum. Laptopun klavyesiyle space tuşuna basarak açmayı denedim. Normal ekstra klavye takarak denedim, mouse ve touchpad ile açmayı da denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor. Ekranın rengi de soluk gözüküyor renkler açısından ve fare imleci de gözükmüyor. Ne yapmam lazım?
Kurtarmada başlat.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Şöyle bir ekrana geldim galiba F11 basmalıyım? Ve bir de bunu yaparsam laptopumdaki dosyalar gidiyor mu?
F11 dene hocam bi.

Tüm dosyalar silinir mi bu işlemi yaparsam? Ayrıca dün sistem geri yüklemesi oluşturmuştum.
Hocam amacımız formatlamak değil cmd'ye ulaşıp hasarlı dosyayı kontrol etmek kurtarmaya girme videosu atayım bir saniye.

Hocam amacımız formatlamak değil cmd'ye ulaşıp hasarlı dosyayı kontrol etmek kurtarmaya girme videosu atayım bir saniye.
tamamdır bekliyorum.

Hocam amacımız formatlamak değil CMD'ye ulaşıp hasarlı dosyayı kontrol etmek kurtarmaya girme videosu atayım bir saniye.

Şimdi haturladım dün CCleaner kullanmıştım herkesten kullanma, önermiyoruz diye cevaplar görmüştüm dinlememiştim.

tamamdır bekliyorum.

Şimdi haturladım dün CCleaner kullanmıştım herkesten kullanma, önermiyoruz diye cevaplar görmüştüm dinlememiştim.
Geçmiş olsun CCleaner büyük ihtimalle sistem dosyalarını bozdu
Bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas. Bu ekran çabuk geçtiği için kaçırmamak lazım. Bunun için bir kaç kez basmakta sakınca yoktur.

"Bir seçenek belirleyin" yazan ekran gelecek. Burada "Sorun Gider" i seç.
"Sorun Gider" ekranında "Gelişmiş seçenekler" i seç.
"Gelişmiş seçenekler" ekranında "Başlangıç Ayarları" nı seç. "Yeniden Başlat" ı tıkla.

Burada yeniden başlatma seçenekleri var.

4 numarada "Güvenli Mod" var.
5 numarada "Güvenli Modu Ağ ile Birlikte Etkinleştir"
6 numarada "Güvenli Modu Komut İstemiyle Birlikte Etkinleştir"

İstediğin "Güvenli Modu" klavyeden basarak seç.

Geçmiş olsun CCleaner büyük ihtimalle sistem dosyalarını bozdu.
Bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas. Bu ekran çabuk geçtiği için kaçırmamak lazım. Bunun için bir kaç kez basmakta sakınca yoktur.

"Bir seçenek belirleyin" yazan ekran gelecek. Burada "Sorun Gider" i seç.
"Sorun Gider" ekranında "Gelişmiş seçenekler" i seç.
"Gelişmiş seçenekler" ekranında "Başlangıç Ayarları" nı seç. "Yeniden Başlat" ı tıkla.

Burada yeniden başlatma seçenekleri var.

4 numarada "Güvenli Mod" var.
5 numarada "Güvenli Modu Ağ ile Birlikte Etkinleştir"
6 numarada "Güvenli Modu Komut İstemiyle Birlikte Etkinleştir"

İstediğin "Güvenli Modu" klavyeden basarak seç.

Şu an yine hiçbir şeye tıklayamıyorum. Böyle bir ekran geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20250503_135225_edit_22071908076839.jpg
    IMG_20250503_135225_edit_22071908076839.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 12

Technopat Haberler

Geri
Yukarı