Laptop bataryası aniden bitti

Yer
Pendik
Battlefield 1 oynarken önce FPS düştü, sonra pil azalıyor uyarısı verdi Windows, sonra baktım batarya %9, dolmuyor gibiydi. Şimdi baktım doluyor. Birkaç arkadaşın daha başına gelmiş, sonra problem olmamış. İlk defa oluyor. Bataryam ölü de değil duruyor. Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
Laptop model MSI GE75 Raider 10sfs.
Ayrıca batarya kalibre nasıl yapılır, nasıl oluyor? Bilgisi olan var mı?

1753211549094.png

Battlefield 1 oynarken önce FPS düştü, sonra pil azalıyor uyarısı verdi Windows, sonra baktım batarya %9, dolmuyor gibiydi. Şimdi baktım doluyor. Birkaç arkadaşın daha başına gelmiş, sonra problem olmamış. İlk defa oluyor. Bataryam ölü de değil duruyor. Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
Laptop model MSI GE75 Raider 10sfs.
Ayrıca batarya kalibre nasıl yapılır, nasıl oluyor? Bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 2540646

Şarj adaptörün yeterli gücü sağlayamıyor mu acaba belki de anakart kendisini korumaya alıyordur. Bende Lenovo LOQ var arada böyle komiklikler yaptığı oluyor.

Şarj adaptörün yeterli gücü sağlayamıyor mu acaba belki de anakart kendisini korumaya alıyordur. Bende Lenovo LOQ var arada böyle komiklikler yaptığı oluyor.

Hocam MSI ile kalibre ettim sanırsam yazılımsal bir sorun zaten 3 ayda bir batarya kalibre etmek gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı