Excaliburr Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, laptop format yedi sanırım (ikinci bilgisayarım). Birden BIOS ekranı açıldı. Ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
Arkadaşlar, laptop format yedi sanırım (ikinci bilgisayarım). Birden BIOS ekranı açıldı. Ne yapacağım bilmiyorum.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 18 Nisan 2021 #2 Format yedi? İkinci bilgisayar? Pek anlamadım ama içinde işletim sistemi varsa ESC ye basıp çıkın. Yine böyle oluyorsa Boot sekmesinden işletim sistemi kurulu olan depolama birimini birinci sıraya alın. Artı 0 Eksi
Format yedi? İkinci bilgisayar? Pek anlamadım ama içinde işletim sistemi varsa ESC ye basıp çıkın. Yine böyle oluyorsa Boot sekmesinden işletim sistemi kurulu olan depolama birimini birinci sıraya alın.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 18 Nisan 2021 #3 Excaliburr dedi: Arkadaşlar, laptop format yedi sanırım (ikinci bilgisayarım). Birden BIOS ekranı açıldı. Ne yapacağım bilmiyorum. Eki Görüntüle 980092 Genişletmek için tıkla... Bir bölümde Save and exit gibi seçeneklerden save yapmadan çık. Hale öyle ise Boot menuden SSD/HDD birinci sıraya alın. Artı 0 Eksi
Excaliburr dedi: Arkadaşlar, laptop format yedi sanırım (ikinci bilgisayarım). Birden BIOS ekranı açıldı. Ne yapacağım bilmiyorum. Eki Görüntüle 980092 Genişletmek için tıkla... Bir bölümde Save and exit gibi seçeneklerden save yapmadan çık. Hale öyle ise Boot menuden SSD/HDD birinci sıraya alın.
KS KS Excaliburr Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #4 Buradaki hata kodu BIOS ayarlarında dediğinizi yaptım olmadı. Dosya Ekleri IMG_20210418_143431.jpg 116,6 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
AlphaDeniz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 Böyle şeylerden pek anlamam ama orada dosyaların olmadığı gibi bir şey söylüyor eğer onarım usb veya benzeri yoksa bir teknisyene git bence Artı 0 Eksi
Böyle şeylerden pek anlamam ama orada dosyaların olmadığı gibi bir şey söylüyor eğer onarım usb veya benzeri yoksa bir teknisyene git bence
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #6 Excaliburr dedi: Buradaki hata kodu BIOS ayarlarında dediğinizi yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında hata olmuş sanırsam temiz bir format atarsan ya da format usb si hazırlayıp windowsu onarırsan(basit bir işlem) düzelebilir. Artı 0 Eksi
Excaliburr dedi: Buradaki hata kodu BIOS ayarlarında dediğinizi yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında hata olmuş sanırsam temiz bir format atarsan ya da format usb si hazırlayıp windowsu onarırsan(basit bir işlem) düzelebilir.