Laptop BIOS'ta ekran veriyor ancak işletim sisteminde ekran vermiyor

g0rkemdl

Centipat
Daha fazla  
Şimdi bilgisayarı monitöre bagladigimda sadece BIOS vb şeyleri gosterdikten sonra Windows'a geçişte salıyor kendini monitörde sinyal yok yazıyor elimde HDMI to VGA var onunla bağlıyorum o bozuk desem çalışıyor, her türlü sistemsel olduğu bariz ama çok garip televizyona bağlıyorum dönüştürücü ile veriyor görüntü monitöre vermiyor ısrarla laptopun ekranı yok bu yüzden bağlıyorum monitöre. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi bilgisayarı monitöre bagladigimda sadece BIOS vb şeyleri gosterdikten sonra Windows'a geçişte salıyor kendini monitörde sinyal yok yazıyor elimde HDMI to VGA var onunla bağlıyorum o bozuk desem çalışıyor, her türlü sistemsel olduğu bariz ama çok garip televizyona bağlıyorum dönüştürücü ile veriyor görüntü monitöre vermiyor ısrarla laptopun ekranı yok bu yüzden bağlıyorum monitöre. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam büyük ihtimal ekran kartında sorun var.

Laptop marka modeline göre tamire gitmesi gerek, kendi ekranı çalışmıyorsa en basitinden flex kablo problemi olabilir. Sonra ekran kartı problemi mi görülür.

Hocam büyük ihtimal ekran kartında sorun var.

Laptop marka modeline göre tamire gitmesi gerek, kendi ekranı çalışmıyorsa en basitinden Flex kablo problemi olabilir. Sonra ekran kartı problemi mi görülür.

Hocam sorunu buldum VGA kablosu veya dönüştürücü bir kopukluk varmış ondan dolayı yapıyormuş kabloyla oynayınca anladım ama BIOS'u gosterip sonrasını göstermemesi garip neyse iyi akşamlar dilerim.

Hocam sorunu buldum VGA kablosu veya dönüştürücü bir kopukluk varmış ondan dolayı yapıyormuş kabloyla oynayınca anladım ama BIOS'u gosterip sonrasını göstermemesi garip neyse iyi akşamlar dilerim.
Süper kurtarmışsın, kabloyu dönüştürücüsüz kullanma şansın varsa ona göre bir kablo alıp denemeni öneririm. Geçmiş olsun, sorun ekran kartında değil neyse ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı