Laptop Bluetooth Bağlantısı

LaraInHell

Hectopat
Selamlar. 10 senelik laptopumda karşılaştığım bir çıkmazı farkettim bugün. İşin içinden çıkamadım ben. Sizlere danışmak istedim.

Laptopum Exper Karizma model serisi bir laptop. Kullanma kılavuzunda Bluetooth açma kısayolu olarak ''Fn+F12'' yazıyor ama açabilene aşkolsun. Hep şaşırırdım yazmasına rağmen neden açılmıyor diye.

Bugün termal macun değiştirmek ve fanlarını temizlemek için açtığımda açıkta iki tane kablo farkettim. İkisi de BT yazılı kablo. Biri Bluetooth anten kablosu, diğeri CLEVEO MT760 markalı Bluetooth güç kablosu sanırım. Tam çözemedim. Bu kabloları anakartta nereye bağlamam gerekiyor? Takılacak bir soket de göremiyorum. Resimlere siz de bakıp yardımcı olursanız sevinirim. Kabloları koparma ihtimalim sıfır, çünkü ilk defa farkediyorum ve aldığım günden beri Bluetooth gözükmüyordu. Hiç açmadığım halde de gözükmüyordu yani. Fabrika hatası olabilir mi?

1.jpg

2.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı