Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam, Bilgisayarımda Bluetooth olmasına rağmen görmüyor, ne yapsam olmadı. Fakat Bluetooth mevcut. Aşağıya Aygıt Yöneticisi'nin resmini paylaşıyorum.
Arkadaşlar selam, Bilgisayarımda Bluetooth olmasına rağmen görmüyor, ne yapsam olmadı. Fakat Bluetooth mevcut. Aşağıya Aygıt Yöneticisi'nin resmini paylaşıyorum.
KS KS Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #11 ahmet_kıran dedi: Hocam anlamadım driveriniz yok mu yoksa indirin. Genişletmek için tıkla... Nereden indireceğim. Cahilliğime verin Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Hocam anlamadım driveriniz yok mu yoksa indirin. Genişletmek için tıkla... Nereden indireceğim. Cahilliğime verin
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Mayıs 2023 #12 Darx dedi: Nereden indireceğim. Cahilliğime verin Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Darx dedi: Nereden indireceğim. Cahilliğime verin Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et