Laptop bozulacak korkusu

yukionii

Picopat
Daha fazla  
Biraz garip gelebilir size ama laptopumla alakalı kötü bir anımdan sonra sürekli bozulacağına dair korku var içimde. Herhangi bir hasar almadı ama bende sanırım şok etkisi bıraktı.
İnternet üzerinden sınava girerken sorulardan çok laptop acaba bir anda bozulup kapanır mı heyecanından ellerim titriyor. Böyle bir şey olursa bir daha tekrarı yok, dersten kalırım diye düşünmekten sorulara odaklanamıyorum.
Bunu nasıl yenebilirim?

Dünyada ölümden başka çaresi olmayan bir şey var mı? Buna odaklı olun yenersiniz. Allah sağlık ve sıhhat versin, çökerse yenisi alınır ileride, Dersten kalırsan öğretmenler de insan. Bu korkuyu yenmemen için bir sebep yok, elektronik alet kul yapısı sonuçta, sıvı girmedikçe, çok fazla ısınmadıkça ve zorlanmadıkça, hor kullanılmadıkça bir şey olmaz.

Biraz garip gelebilir size ama laptopumla alakalı kötü bir anımdan sonra sürekli bozulacağına dair korku var içimde. Herhangi bir hasar almadı ama bende sanırım şok etkisi bıraktı.
İnternet üzerinden sınava girerken sorulardan çok laptop acaba bir anda bozulup kapanır mı heyecanından ellerim titriyor. Böyle bir şey olursa bir daha tekrarı yok, dersten kalırım diye düşünmekten sorulara odaklanamıyorum.
Bunu nasıl yenebilirim?
Yok be dostum kasma bu kadar da hayatta zaman ve sağlığın çaresi yoktur laptop bozulsun gider komşudan başka bir yerden girersin sınava. Ben ilk üni sınavını kazanamadım bana dünyanın sonu gibi geliyordu. İkinci kez girdim kazandım bu tarz şeyleri gözünde çok büyütme boşver de geç herşeyin çaresi bulunur.

Korkmanıza gerek yok. Cihaza iyi bakınca zaten ömrü uzun oluyor. 9 yıldır aynı laptopu kullanıyorum. Yıllardır gözüm gibi bakıyorum. Şu sıralar RAM ile alakalı mavi ekranlar yesem de gidiyoruz bir şekilde. Her şeyin bir sonu var. Bunu kabullenerek kullanacaksınız cihazlarınızı. Ha bu sonun ne zaman geleceği sizin elinizde. Kötü bakarsan hemen gelir, iyi bakarsan yıllar sonra gelir. :)

Kaygı bozukluğunuz olduğunu düşünüyorum. Yaşınız küçüktür yüksek ihtimalle, bende de vardı ama benim ki Metin2'de doğru kalkanları taktım mı şeklindeydi. Küçük yaşlarda böyle küçük sorunlarla baş gösterdiği için önemsenmez ama zaman geçtikçe kaygı boyutunuz artacak. Farklı konularda baş gösterecek. Belki sosyal fobi belki de okb tarzı bir psikolojik sorunla karşılaşacaksınız. Size tavsiyem ailenizle görüşüp psikoloğa gitmeniz.

Kaygı bozukluğunuz olduğunu düşünüyorum. Yaşınız küçüktür yüksek ihtimalle, bende de vardı ama benim ki Metin2'de doğru kalkanları taktım mı şeklindeydi. Küçük yaşlarda böyle küçük sorunlarla baş gösterdiği için önemsenmez ama zaman geçtikçe kaygı boyutunuz artacak. Farklı konularda baş gösterecek. Belki sosyal fobi belki de okb tarzı bir psikolojik sorunla karşılaşacaksınız. Size tavsiyem ailenizle görüşüp psikoloğa gitmeniz.
Gece gece güldürdürdünüz hocam. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı