Dostlar Monster laptopum var fakat telefon kulaklığı ile hem ses hem de mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Fakat sesi kulaklığa veriyor ama mikrofonu bilgisayarınkini kullanıyor. Nasıl düzelteceğim yardımcı olursanız sevinirim.
Şu tarz bir dönüştürücü sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum. Linkteki ürünü örnek olarak verdim, daha kaliteli bir ürün de bulunabilir.![]()
gaman 3.5mm Kulaklık Çevirici Tek Girişli Kulaklığı Çift Girişli Yapar Pc Laptop Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
gaman 3.5mm Kulaklık Çevirici Tek Girişli Kulaklığı Çift Girişli Yapar Pc Laptop Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daha önceden laptop kullanırken bir dönem ben de telefon kulaklığı kullanmıştım ve aynı sorundan muzdariptim. Çözüm için çok uğraşmıştım fakat işe yaramamıştı, o yüzden direkt bunu önerdim. Farklı bir çözüm yolu bilen kullanıcı var ise yazacaklardır.Bunsuz yapamaz mıyız?
Bunsuz yapamaz mıyız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.