Laptop Çok Fazla Isınıyor

--Melih--

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba Technopat Sosyal ailesi, kullanmış olduğum laptop [marka vermek site kurallarına aykırı mı bilmiyorum] dan son derece memnundum. İlk aldığım 1,5 yıl kadar hiç ısınmıyordu soğutucu bile kullanmıyordum. yavaş yavaş ısınmaya başladı. Şuan soğutucu kullanıyorum ve düzenli olarak ayda 1 laptopun arka kapağını açıp sık sık temizliyorum fakat genellikle sert yüzeylerde [masa VB] kullandığımdan dolayı fazla tozlanma olmuyor. Sadece ilk açtığımda çok toz vardı onları temizlemek de beni 6 ay götürdü fakat şuan aşırı ısınıyor. Yüksek performans modunda sadece Chrome'da dolaşırken 70 80 90 dereceleri görüyorum. Ben termal macundan kaynaklanacağını düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Ayrıca şunu da söyleyeyim casper kullanmayanlar laf etmesin masaüstü bilgisayarımda casper ve 8 sene kullandım suan kullanmıyorum ama taksam, kursam çalışır laptopumda aynı şekilde

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı