Laptop çok ısındığı için kapanır mı?

Muhammedbey98

Picopat
Daha fazla  
Aslında yakında yeni PC alacağım. Ama merak ettim önceden oyun oynarken sorun yoktu fazla ısınsa bile bir şey olmuyordu. Ama kısa bir süredir oyun oynarken aşırı ısınıyor ve aniden kapanıyor YouTube veya oyun oynamadım da sıkıntı yok ama oyun oynadım da çok ısınıyor ve kapanıyor. Tamirciye götürsem yapar mı soğutucu mu alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir noktaya geldiğinde kapanır. Eğer yapabileceksen içini açıp temizle ve termal macunu değiştir.

Cihazınız nedir?

Evet, bir tanıdığımın bilgisayarında soğutucu olmadan oyun oynanmıyor soğutucu olmadan minecraft oynasa 2 dakikada kapanıyor bilgisayarı soğutucu takınca düzeliyordu.

Tamircinin yapacağı şey fanları temizlemek, termal macun sürmek gibi şeyler. Bunları siz yapabiliyorsanız kendiniz yapın. Faydası olacaktır.

Kendin bakımını yap.
Yine moderatör tarafından eli yüzüne bulaştırılmış bir başlık.

Evet, bir tanıdığımın bilgisayarında soğutucu olmadan oyun oynanmıyor soğutucu olmadan minecraft oynasa 2 dakikada kapanıyor bilgisayarı soğutucu takınca düzeliyordu.
Halbuki fps sabitlese böyle bir sorun yaşamayacak.

Eski PC'm 105 Derece'nin üstüne çıktığında otomatikman kendini kapatıyordu bunda da muhtemelen öyle bir şey oluyor. Eğer ki yapabiliyorsanız açın kendiniz bakım yapın yoksa tanıdık ve güvenilir bir bilgisayarcıya götürüp orada bakım yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…