Laptop çok ısınıyor

295564

Hectopat
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler dilerim laptopum çok ısınıyor bilgisayarı açtıktan 5 dk sonra alev gibi oluyor açtıktan 5 dk sonra ısı degerlerı 72 derece oluyor oyun oynerken de 85'e yükseliyor hiç termal macun sürdürmedim sadece bir kere bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı o da klavyeyi yaptırmak için termal macun sürdürürsem sorun çözülür mü? Șu an düşük hali yeni açtım bilgisayarı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    50 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
@295564 Kader dostuyuz ben 95 dereceye normal diyorum . Dostlarım söylemiş zaten ne yapmanız gerektiğini benimde çorbada tuzum olsun bilgisayarınızın modelini YouTub'a yazarak nasıl güzel bir şekilde temizleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz başka modellerede bakabilirsiniz soğutucu bloklar nasıl temizlenir bunun gibi şeyleride öğrenebiliyorsunuz bu videolardan .

Kaç yıldır termal macun sürülmedi? 2 yıl veya daha fazla süredir sürmediysen kesinlikle sür. Bir de laptop kullanıyorsun yaz aylarında gayet normal. Gereksiz programları sil, arkada çalışan gereksiz uygulamaları kapat. Bilgisayarın içini aç komple temizle. Bir tanede soğutucu al farkı göreceksin.

Bilgisayarı 2014'te aldı ya da 2013 aldıgımdan beri hiç sürdürmedim dediğiniz gibi yazın etkiside büyük.
Evet termal macununu yenile ve fanını temizle.
Bu arada HP galiba markası .
evet

Hocam arkadaşların dediği gibi termal macun sürdürüp temizletirseniz sorun büyük ihtimalle çözülür. Benim bilgisayarda HP marka ve oyunda 98 dereceyi görüyordu, 97 derecede stabil çalışıyordu. Bilgisayarcıya götürüp hem termal macun sürdürdüm hemde temizlettim 80 derecelerde stabil çalışmaya başladı. Büyük bir fark gördüm ben,kesinlikle temizletmeyi ve termal macun sürdürmeyi öneririm. Termal macun kaliteli olmasına dikkat edin. 5 TL'lik termal macun ile 100 TL'lik termal macun arasındaki fark 10-15 dereceyi görebiliyor. İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim umarım sorun çözülür iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…