Laptop çok yavaş

Canon

Kilopat
Daha fazla  
HP marka bir laptop var elimde fakat felaket yavaş. Intel i5 8. nesil bir işlemcisi mevcut. Bana harddiskinde bir problem varmış gibi geliyor ama testlerde mükemmel gösteriyor. Laptopun tam modelini bilemiyorum.

HP marka bir laptop var elimde fakat felaket yavaş. Intel i5 8. nesil bir işlemcisi mevcut. Bana harddiskinde bir problem varmış gibi geliyor ama testlerde mükemmel gösteriyor. Laptopun tam modelini bilemiyorum.
Dostum bilgisayarın altında etiket yok mu?

Buranın resmini atarmısınız?
1618402424020.png

Modelini DxDiag'tan da bulabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran Görüntüsü (2).png

8.nesil olması bilgisayar uçmalı anlamına gelmiyor, RAM ve frekansları, işlemci ve türü, ekran kartı gibi detayları yazarsanız daha kolay yardımcı olunabilir.
Ben zaten bu cihaz niye uçmuyor demiyorum?
Format, artı SSD al. RAM 4 ise takviye yap. Kendine gelir. 8. nesil i5 kötü bir işlemci değil gayet iyi, ziyan olmasın cihaz.
Anormal yavaş. SSD konusunda katılıyorum fakat ram yeterli gibi yani amacım oyun değil.
Yavaş derken oyunlarda FPS mi az yoksa bilgisayar geç açılıyor vb. mi?
FPS konusunda çok üstüne gidemedim ama FPS normal gibi. Window'ta parola girerken bile bekletiyor.
Dostum bilgisayarın altında etiket yok mu?
Altında etiket yok sadece birkaç kabarta var. Dxdiag SS'i attım orada laptop adı mevcut.
Laptop model no: 3168NGW

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı