Laptop D Diski "Konum Kullanılamıyor" Hatası

LoqqaL

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Android Developer
Merhaba, 2 saat öncesine kadar PC'de sıkıntı yoktu. Birden masaüstündeki tüm simgeler beyaz, bilinmeyen kısayol gibi gözükmeye başladı. Bilgisayarı kapatıp açtım. SSD olmasına rağmen inanılmaz kasmaya başladı. Parolayı girip oturum aç dediğimde masaüstü ekran görüntüsü olmayan bir şekilde geldi. Masaüstünde hiçbir şey yok, fare bile yok. Klavye işlemiyor bilgisayar donmuş gibi düşünün. 5 dakika sonra kendine geldi. Her şey geldi ama D sürücüsü kayıp. Laptopu açtım içinden HDD oynamış olabilir diye çıkar tak yaptım falan ama yemedi. Sorun ne olabilir, ne yapmalıyım? Görsel ekledim.

2.jpg
Adsız.jpg

HDD'yi başka laptopa taktım. Orda karşıma çıkan durumlar:

2.jpg

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte bir arıza oluşmuş gibi. İçinde önemli veri varsa Restorer Ultimate ile bir taratın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diskte bir arıza oluşmuş gibi. İçinde önemli veri varsa Restorer Ultimate ile bir taratın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi programı açtığımda HDD hiç gözükmüyor.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son nefesini vermis sanki. BIOS'ta gorunuyor mu?
Disk Yönetimi altında gözüküyorsa BIOS'ta da gözüküyordur.
Bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayarım içinde D gözüküyor tıkladığımda o klasör kitleniyor 5 dk. sonra takılma gidiyor ve D de kayboluyor. Garanti yolu gözüktü.
Garantiye gönderdim. Yenisi ile değiştirdiler. Teşekkürler yardımınız için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı