TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 29 Kasım 2019 #1 RAM'in özellikleri bunlar. Aslında daha erken alacaktım ama unutmuşum 150 TL'i geçmezse bu arada çok daha iyi olur.
RAM'in özellikleri bunlar. Aslında daha erken alacaktım ama unutmuşum 150 TL'i geçmezse bu arada çok daha iyi olur.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Kasım 2019 #2 Aynı özelliklere sahip 8 GB RAM elimde mevcut satın almak isterseniz. Çıkma, az kullanılmış bir RAM.
A ademir Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 4 29 Kasım 2019 #3 enes.wtp dedi: Aynı özelliklere sahip 8 GB RAM elimde mevcut satın almak isterseniz. Çıkma, az kullanılmış bir RAM. Genişletmek için tıkla... Ben düşünebilirim. Fiyatı nedir?
enes.wtp dedi: Aynı özelliklere sahip 8 GB RAM elimde mevcut satın almak isterseniz. Çıkma, az kullanılmış bir RAM. Genişletmek için tıkla... Ben düşünebilirim. Fiyatı nedir?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 29 Kasım 2019 #4 enes.wtp dedi: Aynı özelliklere sahip 8 GB RAM elimde mevcut satın almak isterseniz. Çıkma, az kullanılmış bir RAM. Genişletmek için tıkla... Bana şimdilik 4 GB yeter. 8 GB RAM ile yapabileceğim bir şey yok
enes.wtp dedi: Aynı özelliklere sahip 8 GB RAM elimde mevcut satın almak isterseniz. Çıkma, az kullanılmış bir RAM. Genişletmek için tıkla... Bana şimdilik 4 GB yeter. 8 GB RAM ile yapabileceğim bir şey yok
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 30 Kasım 2019 #5 TéQ10 dedi: Bana şimdilik 4 GB yeter. 8 GB RAM ile yapabileceğim bir şey yok Genişletmek için tıkla... Sıfır almak isterseniz karşınıza Hİ- Level gibi markalar çıkıyor sakın yaklaşmayın. 2. el aynı RAM alınabilir veya Kingston, Samsung gibi devlere yönelin. 160 ₺ ye bırakırım. ELİXİR RAM sıkıntısı yoktur. @enes.wtp instagram hesabım yazabilirsiniz. ademir dedi: Ben düşünebilirim. Fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Kasım 2019
TéQ10 dedi: Bana şimdilik 4 GB yeter. 8 GB RAM ile yapabileceğim bir şey yok Genişletmek için tıkla... Sıfır almak isterseniz karşınıza Hİ- Level gibi markalar çıkıyor sakın yaklaşmayın. 2. el aynı RAM alınabilir veya Kingston, Samsung gibi devlere yönelin. 160 ₺ ye bırakırım. ELİXİR RAM sıkıntısı yoktur. @enes.wtp instagram hesabım yazabilirsiniz. ademir dedi: Ben düşünebilirim. Fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla...
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 2 Aralık 2019 #6 Bunu alacağım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Son düzenleme: 2 Aralık 2019
Bunu alacağım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com