Merhaba arkadaşlar Technopat'ın ilgili yazısını okudum fakat kafam hala karışık. 8 GB RAM'imi 16'ya yükseltmek istiyorum. Öncelikle hiç kafamı yormadan kolay yoldan yeni RAM seti alıp eski 8 GB modülümü satabilirim. Burada karşıma çıkan sıkıntı ise elimde kalan modülü kime nasıl satabilirim bilmiyorum, içinde bulunduğum yer 30 bin nüfuslu küçücük bir kasaba. RAM'imi nasıl satarım, ne kadar beklerim satılması için, elimde kalır mı? İkinci olarak ise diyelim ki satmadım. O zaman ne yapmam gerektiğini ise hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kingston 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Hocam bu RAM'i alabilirsiniz.
Bellek türü.
Kapasitesi.
Frekansı.
CL değeri aynı olduğu için uyumludur. Sıkıntı olmaz. Kit RAM almak isterseniz. Sahibinden veya Gittigidiyor üzerinden satabilirsiniz.
Kingston KVR26S19S8/8 8 GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston ValueRam 8GB 2666MHz DDR4 Ram KVR26S19S8/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston KVR26S19S8/8 8 GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston ValueRam 8GB 2666MHz DDR4 Ram KVR26S19S8/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!