Emir Furkan Sinan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Elimdeki laptop için RAM yükseltmesi yapmaya karar verdim. Ama RAM almak için interneti açtığımda karşıma bir sürü seçenek çıkıyor. 8 GB'lık bir ekleme yapacağım. DDR4 olacak fakat MHz ve CL kaç olması gerekli yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Elimdeki laptop için RAM yükseltmesi yapmaya karar verdim. Ama RAM almak için interneti açtığımda karşıma bir sürü seçenek çıkıyor. 8 GB'lık bir ekleme yapacağım. DDR4 olacak fakat MHz ve CL kaç olması gerekli yardımcı olur musunuz?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #2 Ürünün garantisi devam ediyorsa, önce firma ile bir görüş. Bazı firmalar laptop kapağını açtığınız anda ürünü garanti dışı sayıyor. Artı 0 Eksi
Ürünün garantisi devam ediyorsa, önce firma ile bir görüş. Bazı firmalar laptop kapağını açtığınız anda ürünü garanti dışı sayıyor.
A AHMETAKINCI Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 kanka spd yazan yer varya orayıda ekran alıntısı alıp at cl 15 ram bu arada frekansını görmemiz için spd yazan yeri atman gerek Artı 0 Eksi
kanka spd yazan yer varya orayıda ekran alıntısı alıp at cl 15 ram bu arada frekansını görmemiz için spd yazan yeri atman gerek
AlperenS Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 234 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #4 Önemli olan RAM'in DDR4 olması diğerleri önemli değil. Artı 0 Eksi
A AHMETAKINCI Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #5 AlperenS dedi: Önemli olan RAM'in DDR4 olması diğerleri önemli değil. Genişletmek için tıkla... hayır kanka cl değeri ve frekans değeri eşit olmalı yoksa sorun çıkma olasılığı var Artı 0 Eksi
AlperenS dedi: Önemli olan RAM'in DDR4 olması diğerleri önemli değil. Genişletmek için tıkla... hayır kanka cl değeri ve frekans değeri eşit olmalı yoksa sorun çıkma olasılığı var
AlperenS Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 234 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #6 AHMETAKINCI dedi: hayır kanka cl değeri ve frekans değeri eşit olmalı yoksa sorun çıkma olasılığı var Genişletmek için tıkla... Ben bu olaya pek rastlamadım, ama öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
AHMETAKINCI dedi: hayır kanka cl değeri ve frekans değeri eşit olmalı yoksa sorun çıkma olasılığı var Genişletmek için tıkla... Ben bu olaya pek rastlamadım, ama öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
KS KS Emir Furkan Sinan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #7 Spd kısmı Darkisback dedi: Ürünün garantisi devam ediyorsa, önce firma ile bir görüş. Bazı firmalar laptop kapağını açtığınız anda ürünü garanti dışı sayıyor. Genişletmek için tıkla... garanti bitti AHMETAKINCI dedi: kanka spd yazan yer varya orayıda ekran alıntısı alıp at cl 15 ram bu arada frekansını görmemiz için spd yazan yeri atman gerek Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri CPU-Z 23.11.2020 01_51_19.png 10,3 KB · Görüntüleme: 43 CPU-Z 23.11.2020 01_51_19.png 10,3 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 23 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Spd kısmı Darkisback dedi: Ürünün garantisi devam ediyorsa, önce firma ile bir görüş. Bazı firmalar laptop kapağını açtığınız anda ürünü garanti dışı sayıyor. Genişletmek için tıkla... garanti bitti AHMETAKINCI dedi: kanka spd yazan yer varya orayıda ekran alıntısı alıp at cl 15 ram bu arada frekansını görmemiz için spd yazan yeri atman gerek Genişletmek için tıkla...
A AHMETAKINCI Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #8 Kanka 2400mhz cl 15 ram al Artı 0 Eksi Çözüm