Laptop DisplayPort girişi 240 Hz verir mi?

NothingDark

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba şu an kullandığım laptopta DisplayPort girişi yok, 240 Hz bir monitör almaya çalışıyordum ama HDMI'dan Max 144 Hz oluyormuş. İnternette araştırdığımda bazıları ara kabloyla sorunu çözüp 240 Hz kullanabilirsini bazıları Max 144 Hz'e kadar çıkabilirsini hiçbir türlü çözümü yok diyorlar. Bunun bir çözümü var mı hiçbir şekilde monitörü 240 Hz de kullanamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Type-C çıkışı var ise laptopta, özelliklerine bakabilirsin, bazı laptopları da DisplayPort çıkışı Type-C üzerinden oluyor

Üstad laptopun hdmi çıkışı 2.1 filansa ve aldığın monitör de 2.1 ise yüksek Hz alabiliyorsun. Bende laptop 2.1 ama monitör 1.4 olduğu için 144 te kalmıştım. Dikkat et buna.

Ayrıca ben gittim usb c to dp kablo da aldım. Laptop ta vardı çünkü bu özellik. Oradan 165 Hz alıyorum ama Mux Switch kapatmak şartıyla. Başka türlü olmuyor.

Bunları araştırmanı tavsiye ederim. Ben msi g2412 aldım daha bir günlük şimdi mecbur pahalı başka bir monitör alıyorum.

Üstat laptopun HDMI çıkışı 2.1 filansa ve aldığın monitör de 2.1 ise yüksek Hz alabiliyorsun. Bende laptop 2.1 ama monitör 1.4 olduğu için 144'te kalmıştım. Dikkat et buna.

Ayrıca ben gittim USB C to DP kablo da aldım. Laptop ta vardı çünkü bu özellik. Oradan 165 Hz alıyorum ama MUX Switch kapatmak şartıyla. Başka türlü olmuyor.

Bunları araştırmanı tavsiye ederim. Ben MSI G2412 aldım daha bir günlük şimdi mecbur pahalı başka bir monitör alıyorum.

Laptopun HDMI çıkışı 2.1 diye biliyorum benim de monitör 1.4 şu tarz bir ürün kullansam 165 Hz alabilir miyim yani işimi görür mü?

Laptopun HDMI çıkışı 2.1 diye biliyorum benim de monitör 1.4 şu tarz bir ürün kullansam 165 Hz alabilir miyim yani işimi görür mü?

Bir de tam emin olmak açısından HDMI çıkışı 2.1 mi nasıl bakabilirim?

Bir de tam emin olmak açısından HDMI çıkışı 2.1 mi nasıl bakabilirim?
Ben model numaramı yazıp İnternete aratınca buldum. Özellikle yabancı sitelerde yazıyor genelde. "model numarası hdmi support" diye aratınca çıkar genelde.

Ben type c den dp ye giden kablo ile denedim ama Acer nitro 5 serisinde olmuyor. Çünkü type c doğrudan ekran kartına bağlı değilmiş.

Şayet sizinkini doğrudan bağlı ise sorunsuz kullanırsınız inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı