Laptop donanım testi nasıl yapılır?

@BirLaptopKullanıcısı Bu laptopu ilk aldığım gün gündelik kullanım için batarya testi yapmıştım kaç saat gidecek diye yaklaşık 7 saat gitmişti . Fakat şuanda sarjı gündelik kullanım yaparken bile %100 ken 3 saat göstermeye başladı bu normal mi ? Yoksa bataryada sorun olabilir mi ?
 
@BirLaptopKullanıcısı bu laptopu ilk aldığım gün gündelik kullanım için batarya testi yapmıştım kaç saat gidecek diye yaklaşık 7 saat gitmişti. Fakat şu anda sarjı gündelik kullanım yaparken bile %100ken 3 saat göstermeye başladı bu normal mi? Yoksa bataryada sorun olabilir mi?

Batteryinfoview indir screenshot al gönder bakalım.
 
Ekran Görüntüsü (6).png

Birde bu değerlerin olduğu kısımda bende yazılar hafif bulanık gözüküyor. Diğer programlarda 'da aynı şekilde üst pencere kaliteli ama içerik kısmı hafif bulanık oluyor. Ekran resmi alınca normal gözüküyor mesela çözemedim sebebini. Geçtiğimiz günde LOL oynarken oyun yükleme ekranında ekran karıncalandı bir kaç saniyeliğine.
 
Eki Görüntüle 1656066
Bir de bu değerlerin olduğu kısımda bende yazılar hafif bulanık gözüküyor. Diğer programlarda'da aynı şekilde üst pencere kaliteli ama içerik kısmı hafif bulanık oluyor. Ekran resmi alınca normal gözüküyor mesela çözemedim sebebini. Geçtiğimiz günde LoL oynarken oyun yükleme ekranında ekran karıncalandı birkaç saniyeliğine.

Şimdi pil sağlığın aldığın güne kıyasla düşmüş çünkü döngü'den yemişsin laptopu mümkün olduğunca şarjda kullanmaya çalış. O dediğin pencere olayı bende de oluyordu ondan bir şey olmaz.
 
Şimdi pil sağlığın aldığın güne kıyasla düşmüş çünkü döngü'den yemişsin laptopu mümkün olduğunca şarjda kullanmaya çalış. O dediğin pencere olayı bende de oluyordu ondan bir şey olmaz.
Döngüden yemek derken tam olarak neyi kastettiniz. Gündelik kullanım ve indirmelerde sarja takmıyorum . Oyun oynarken sürekli sarjda kullanıyorum. Nelere dikkat etmem gerekiyor sağlığını düşürmemek için?
 

Geri
Yukarı