YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Az önce laptopu açtım ve ekran dondu hiçbir işlem yapamıyordum görüntü var hareket yoktu neden kaynaklanıyor?
Az önce laptopu açtım ve ekran dondu hiçbir işlem yapamıyordum görüntü var hareket yoktu neden kaynaklanıyor?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 14 Temmuz 2021 #2 Bu kadar sığ bilgilendirmeyle sorununuzu çözebileceğimizi sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #3 curiousoftech dedi: Bu kadar sığ bilgilendirmeyle sorununuzu çözebileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopu açtım ve dondu olay bu. Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Bu kadar sığ bilgilendirmeyle sorununuzu çözebileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopu açtım ve dondu olay bu.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 14 Temmuz 2021 #4 Kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
fivem32 Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 Win 11 mi yüklü? Artı 0 Eksi
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.293 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #6 Silinen üye dedi: Az önce laptopu açtım ve ekran dondu hiçbir işlem yapamıyordum görüntü var hareket yoktu neden kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Windows kaç? Yeniden başlatın Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Az önce laptopu açtım ve ekran dondu hiçbir işlem yapamıyordum görüntü var hareket yoktu neden kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Windows kaç? Yeniden başlatın
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 14 Temmuz 2021 #7 Ya Windows, ya depolama birimi ya da RAM sıkıntı çıkarmış. Aç kapa yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #8 Quantum9 dedi: Ya Windows, ya depolama birimi ya da RAM sıkıntı çıkarmış. Aç kapa yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Quantum9 dedi: Ya Windows, ya depolama birimi ya da RAM sıkıntı çıkarmış. Aç kapa yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... fivem32 dedi: Windows 11 mi yüklü? Genişletmek için tıkla... curiousoftech dedi: Kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Donduktan sonra kapatma tuşunu 10 saniye basılı tuttum ve kapandı tekrar açtığımda sıkıntı yoktu. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Ya Windows, ya depolama birimi ya da RAM sıkıntı çıkarmış. Aç kapa yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Quantum9 dedi: Ya Windows, ya depolama birimi ya da RAM sıkıntı çıkarmış. Aç kapa yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... fivem32 dedi: Windows 11 mi yüklü? Genişletmek için tıkla... curiousoftech dedi: Kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Donduktan sonra kapatma tuşunu 10 saniye basılı tuttum ve kapandı tekrar açtığımda sıkıntı yoktu.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 14 Temmuz 2021 #9 Tekrar olursa buraya yazarsınız hocam. Bu arada depolama biriminiz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #10 Quantum9 dedi: Tekrar olursa buraya yazarsınız hocam. Bu arada depolama biriminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 1TB HDD 512GB SSD. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Tekrar olursa buraya yazarsınız hocam. Bu arada depolama biriminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 1TB HDD 512GB SSD.