Çapulcu
Centipat
Daha fazla
Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer o da olmazsa Kurtarma arayüzünden SFC /scannow gibi komutları denersiniz.Hiçbir şey açılmıyor hocam
Görev yöneticisini açabiliyorsanız açıp kullanımlara bakın. Eğer açamıyorsanız güvenli modda açmayı deneyin.Emanet bilgisayar daha açar açmaz yanıt vermiyor ekranında kaldı, bayağı bekledim düzelmeyince de bari fareyi takayım dedim bu kez de böyle oldu görev çubuğu gidip geliyor. Ne yapmam gerek hocalarım?
Fayda etmiyor malesef hocam.Yeniden başlatmayı deneyin hocam.
Görev Yöneticisi'ni açabiliyorsanız açıp kullanımlara bakın. Eğer açamıyorsanız güvenli modda açmayı deneyin.
Yine birşey değişmedi hocam.Hocam kapama tuşuna basılı tutun sonra tekrar açmayı deneyin.
Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer o da olmazsa Kurtarma arayüzünden SFC /scannow gibi komutları denersiniz.Hiçbir şey açılmıyor hocam
@MertT1029 hocamın dediklerini yapın o da olmazsa CMOS atın.Hiçbir şey açılmıyor hocam
Yine birşey değişmedi hocam.
Güvenli mod açılmıyor kurtarma arayüzünü denerim sağolun hocam.Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer o da olmazsa Kurtarma arayüzünden SFC /scannow gibi komutları denersiniz.
Deniyorum hocam, sağolun.@MertT1029 hocamın dediklerini yapın o da olmazsa CMOS atın.
BIOS Sıfırlama Rehberi
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...www.technopat.net
Normalde SFC /SCANNOW komutu da BIOS sıfırlama işlemi de dosyaları etkilemez, yani SFC komutu sadece sistem dosyalarını etkiliyor.Güvenli mod açılmıyor kurtarma arayüzünü denerim sağolun hocam.
Deniyorum hocam, sağolun.
Hocalarım bu arada laptop emanet dosyalara zararı olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.