Çapulcu Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Emanet bilgisayar daha açar açmaz yanıt vermiyor ekranında kaldı, bayağı bekledim düzelmeyince de bari fareyi takayım dedim bu kez de böyle oldu görev çubuğu gidip geliyor. Ne yapmam gerek hocalarım? Dosya Ekleri 16786454055327085937177284414319.jpg 178,2 KB · Görüntüleme: 90
Emanet bilgisayar daha açar açmaz yanıt vermiyor ekranında kaldı, bayağı bekledim düzelmeyince de bari fareyi takayım dedim bu kez de böyle oldu görev çubuğu gidip geliyor. Ne yapmam gerek hocalarım?
Çözüm MertT1029 12 Mart 2023 Çapulcu dedi: Hiçbir şey açılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer o da olmazsa Kurtarma arayüzünden SFC /scannow gibi komutları denersiniz.
Çapulcu dedi: Hiçbir şey açılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Güvenli modda açmayı deneyin. Eğer o da olmazsa Kurtarma arayüzünden SFC /scannow gibi komutları denersiniz.
KS KS Çapulcu Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #11 MertT1029 dedi: Normalde SFC /SCANNOW komutu da BIOS sıfırlama işlemi de dosyaları etkilemez, yani SFC komutu sadece sistem dosyalarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tekrardan teşekkürler, iyi geceler dilerim Artı 0 Eksi
MertT1029 dedi: Normalde SFC /SCANNOW komutu da BIOS sıfırlama işlemi de dosyaları etkilemez, yani SFC komutu sadece sistem dosyalarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tekrardan teşekkürler, iyi geceler dilerim