Laptop donuyor, format atınca yine donuyor

AliimranBaş

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta yt video izliyordum birden PC dondu hiçbir şey yapılmıyor. CTRL alt del bile res attım Windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor. Format atayım madem dedim format attım masaüstüne ulaşabiliyorum ama Max 5 10 dk sonra bir daha donuyor her şey aynı şekil oluyor bir daha formatlamam gerekiyor. En son bilgisayarcı var bizim burada Allah'a emanet çaılışıyor, gösterdim hard diskinde sıkıntı var dedi ben de öyle düşünüyordum zaten bir SSD aldım taktım falan kurdum Windows baktım her şey çok güzel hatta SSD çok hızlı geldi bir anda, sonra taaak bir daha dondu. Bu sefer mavi ekranla beraber aha dedim eyvah. Sizce sıkıntı neyde olabilir? Bir de sanki işlemci ve fanlar daha hızlı çalışıyor gibi tiz bir ses de geliyor arkadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklı olabilir. Donanım sorunu olduğu bariz.

Ben de kurcalamak istemiyorum artık. Zaten çok anlamıyorum. Masaüstü olsa bakardım da laptopu açmak sıkıntı. Lenovo teknik serivisine yollasam sorunu bulabilirler mi sizce? Çok sinir bozucu çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kurcalamak istemiyorum artık. Zaten çok anlamıyorum. Masaüstü olsa bakardım da laptopu açmak sıkıntı. Lenovo teknik serivisine yollasam sorunu bulabilirler mi sizce? Çok sinir bozucu çünkü.
Servise yollamak elbette daha iyi olur. RAM arızalı ise yenisi ile değiştirirler zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı