Laptop düşük FPS problemi

R6n

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar laptopum GTA 5'de 30 FPS verirken Roblox'da 1 FPS bile vermiyor, yardım edin.

Hangi Roblox oyununu oynadığına göre değişebilir, Roblox basit bir oyun gibi görünse de unity engine gibi lua ile çalışan kendi oyun motoru var ve bu motorun optimizasyon sorunları çok fazla. En iyi önerim ayarlardan Automatic i Manuale alıp grafikleri biraz düşürmen.

Arkadaşlar laptopum GTA 5'de 30 FPS verirken Roblox'da 1 FPS bile vermiyor, yardım edin.
Kardeşim çok güldüm açıklamana. )) 1 FPS bile nasıl vermiyor, o zaman oyun nasıl açılıyor anlamadım? Galiba 10 yazacaktın yanlış yazdın.

Roblox harici ekran kartı ile çalışacak şekilde ayarlayın.
Dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız Nvidia ya da AMD denetim masası'nı kullanmasını öğrenin.
Her oyun ekran kartı sürücü geliştiricileri ile iletişime geçmediğinden entegre GPU ile oyunlar çalışıyor.

Ayrıca bu tarz yardım konularında lütfen sistem özelliklerinizi belirtin.
Tecnopat sosyal kurallarını da okumanızda fayda var.

Son düzenleme:
İfadeler: R6n
Radeon settings açılmıyor sistem 4gb ram 1gb ekran kartı amd r5 m230.
Silinmiş olabilir mi?
GTA 5 oynadığın PC'de roblox oynamakda iyiymiş.
Nasılmış diye bakmak istemiştim 3-4 fps verdi.

DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldır.
Sonra bağlantıdan işletim sistemine uyugn güncel sürücüyü kur.
En son olarak yukarıda belirttiğim gibi Roblox oyununu ekran kartına tanıt.
Kod:
Disk:\Users\Kullanıcı Adın\AppData\Local\Roblox\Versions\version-34f301bdb89b4bda

amd nin indirme kısmından kaldırsak olmaz mı

AMD kendi kaldırma yazılımı tüm dosya ve kayıt defteri girdilerini kaldıramayabiliyor. Sizde zaten AMD denetim masas'ının çalışmadığını belirtmişsiniz. Bozuk dosya ve kayıt defteri silinmezse tekrar yüklediğinizde aynı hatayı alabilirsiniz. O yüzden DDU ile kaldırmanızı önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…