Laptop Düşük Performans ve Drop Sorunu

Jackie Boy

Megapat
Katılım
12 Temmuz 2017
Mesajlar
632
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar laptopum bir anda yavaşlamaya başladı. PUBG'yi 20-40 FPS arasında oynarken, şimdilerde 20 FPS'e bile çıkamaz oldu. LoL gibi oyunlarda da 200-300'den düşmezken, şimdi maksimum 150 FPS alıyorum. 20 saniyede bir 9 FPS gibi bir rakama düşüp geri çıkıyor. Sadece oyunlarda değil, normalde kullanırken bile aynı şekilde anlık kasmalara sebep oluyor. Yardım eder misiniz?

Dipnot: Format attım, macun ve fan temizlettim ama bir değişiklik yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopunu güzelce temizle fanlarda hava akışı olduğundan emin ol çünkü büyük ihtimalle ısıdan kaynaklı bir problem.

Kendim temizledim sonra emin olamadım. Casper servisine götürdüm termal macunu yeniletip tekrar temizlettim yaklasık 2 hafta önce.
1 Tane oyun da gösterin yeter.

Bunu nasıl kullanacağım çözemedim tam.
Video gönderemiyorum MSI Afterburner için kaydettim nasıl atacağım?
Youtube'a yükleyip buraya link atayım olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sıcaklık değerlerinize bakınca CPU kullanımınız ya çok fazla ya da soğutma sisteminiz baya kötü durumda. Termal macun yenilemenizi tavsiye edebilirim. Şu an için idare etse yeter diyorsanız oyunu 60 FPS'e sınırlayın ve öyle oynayın.

İyi günler dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı