kubi533 Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 3 16 Nisan 2020 #1 Herkese selamlar. Laptoba normal ekran kartı taktım aparatla ama laptop ekranı doğal olarak anakarta takılı olduğu için kullanamıyorum. Driver falan kurulu ama kullanacağım zaman AMD'ye bağlı ekran yok diyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Herkese selamlar. Laptoba normal ekran kartı taktım aparatla ama laptop ekranı doğal olarak anakarta takılı olduğu için kullanamıyorum. Driver falan kurulu ama kullanacağım zaman AMD'ye bağlı ekran yok diyor. Lütfen yardım edin.
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #2 e-GPU ekran kartındaki görüntü çıkışını kullanarak görüntü kablosunu harici monitöre takmalısın. Laptop ekranına e-GPU ekran kartının görüntüsünü veremezsin. Artı 0 Eksi
e-GPU ekran kartındaki görüntü çıkışını kullanarak görüntü kablosunu harici monitöre takmalısın. Laptop ekranına e-GPU ekran kartının görüntüsünü veremezsin.
KS KS kubi533 Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 3 17 Nisan 2020 #3 Alte Mariner dedi: E-GPU ekran kartındaki görüntü çıkışını kullanarak görüntü kablosunu harici monitöre takmalısın. Laptop ekranına e-GPU ekran kartının görüntüsünü veremezsin. Genişletmek için tıkla... Ama bu şekilde ekran kartı takanların çoğu bu srounu yaşamıyor acaba NVIDIA bir kart taksaydım olur muydu harici monitor almak istemiyorum. Artı 0 Eksi
Alte Mariner dedi: E-GPU ekran kartındaki görüntü çıkışını kullanarak görüntü kablosunu harici monitöre takmalısın. Laptop ekranına e-GPU ekran kartının görüntüsünü veremezsin. Genişletmek için tıkla... Ama bu şekilde ekran kartı takanların çoğu bu srounu yaşamıyor acaba NVIDIA bir kart taksaydım olur muydu harici monitor almak istemiyorum.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 17 Nisan 2020 #4 Hangi aparatı aldınız? Ucuzları bilgisayarın ekranına görüntü vermeyip monitör istiyor. Artı 0 Eksi
KS KS kubi533 Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 3 17 Nisan 2020 #5 M.CLK dedi: Hangi aparatı aldınız? Ucuzları bilgisayarın ekranına görüntü vermeyip monitör istiyor. Genişletmek için tıkla... Yok ucuzu değil 300 liraya aldım demek istediğini anladım ben ama kalitelı olanı aldım. Artı 0 Eksi
M.CLK dedi: Hangi aparatı aldınız? Ucuzları bilgisayarın ekranına görüntü vermeyip monitör istiyor. Genişletmek için tıkla... Yok ucuzu değil 300 liraya aldım demek istediğini anladım ben ama kalitelı olanı aldım.