Laptop ek RAM takviyesi nasıl yapılmalı?

RAM markasından çok içindeki DRAM markası önemli.

Bigboy sadece Samsung kullanıyor en iyisi Samsungdur.

Kingston karışık gelir Samsung Hynix Micron gelebilir.

Her ikiside 10 yıl garantiyle satılıyor her ikiside alınabilir
Ho
Hocam açıp bakınca malzeme bu çıktı bunla aynı marka mı alsam yoksa Samsung ya da kingston mu

Dosya Ekleri

• IMG_3049.jpeg
    IMG_3049.jpeg
    225,8 KB · Görüntüleme: 19
Ho

Hocam açıp bakınca malzeme bu çıktı bunla aynı marka mı alsam yoksa Samsung ya da kingston mu

Birlikte kullanacağınız için bulabiliyorsanız aynısını almanızı tavsiye ederim. Sıfırdan alsanız Samsung derdim, sorunsuz ve hesaplıdır. Kingston kişisel tercih melesidir, biraz daha pahalıdır ama ismi büyüktür.

Bulabiliyorsanız aynı markayı alın, bulamıyorsanız diğer markalardan her ikisi de mümkündür, istediğinizi alabilirsiniz.

Ho

Aynısından alın geçin.

Ho

Bu satıcıdan alanların yorumlara eklediği resimlere göre, sizinkilerle etiketi daha benzer ramler gönderiyorlar. Ama halen tamamen aynısı göremedim.

Son düzenleme:
Abiler tekrardan iyi akşamlar ram yükseltmesi yaptım yükseltme sonrası yapmam gereken birşey var mı xmp bios falan birşeyler okudum ama nasıl öğreniriz doğru mu yaptık vesaire diye
Aynısından alın geçin.

Bu satıcıdan alanların yorumlara eklediği resimlere göre, sizinkilerle etiketi daha benzer ramler gönderiyorlar. Ama halen tamamen aynısı göremedim.

Abiler tekrardan iyi akşamlar ram yükseltmesi yaptım yükseltme sonrası yapmam gereken birşey var mı xmp bios falan birşeyler okudum ama nasıl öğreniriz doğru mu yaptık vesaire diye
Laptoplarda XMP yok diye biliyorum, direk ramin frekansında çalışıyorlar. Görev yöneticisinden falan 16Gb 3200 Mhz görüyorsan BIOS'luk bir iş yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı