Laptop ekran çıkar mı?

Xâison

Centipat
Laptopun ekranı bozuldu ve tamir ettirmeyeceğim, masrafına deymiyor. Harici monitör kullanıyorum fakat laptopun ekranı kullanırken rahatsızlık veriyor, ekranı söksem sıkıntı olur mu ve nasıl sökebilirim?

Laptop marka modeli nedir? Kendi kullandığım laptop ın nasıl söküldüğünü model aratarak videosunu bulup öğrenmiştim. Her markanın ki illaki çıkar önemli olan kasaya zarar vermeden alabilmek.

Sökebilirsiniz. Çoğu laptopta(istisna görmedim) önce laptop kasasını söktükten sonra monitör menteşelerini söküp ekranı ayırdıktan sonra ekranı çıkarmanız gerek. Sökmeyi bilmiyorsanız Youtube'da model adıyla ingilizce sökme videolarına bakın. Ardından menteşeleri tekrar takabilirsiniz. Bu işlemden sonra şu olacak, laptop'u açınca ekran olmadığı için daha hafif olduğu için kapağını açamazsınız. Ama monitör daha hafif olacak.

Laptopun ekranı bozuldu ve tamir ettirmeyeceğim, masrafına deymiyor. Harici monitör kullanıyorum fakat laptopun ekranı kullanırken rahatsızlık veriyor, ekranı söksem sıkıntı olur mu ve nasıl sökebilirim?
Söksen sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı