Laptop ekran kartı değişimi

• Konuyu başlatan ahii2424
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 846
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

ahii2424

Ziyaretçi
Dell inspiron n5110 model laptopum var. Bu laptopta ekran kartı değişimi oluyor mu? 1 GB var şu an üstünde ama yetmiyor 2 GB takmak istiyorum.

Maaelsef ekran kartın değişmiyor ama ekran kartında belleğin hiçbir öneminin olmadığını ve insanları kazıklamak için kullanıldığını bilmen gerek.

Yani o bilgisayara 2 GB ekran kartı taksan da değişen bir şey olmayacak. Şu videomuzu mutlaka izle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok sağol abi peki bunun daha iyi çalışması için bir ayar varmıdır? Ekran kartı nvidia geforce GT525M.

Bide abi pc günden güne yavaşlamaya başladı. Hızlandırmak için neler yapabilirim? Bir de masaüstü bilgisayarıma format attım, driverları otomatik yükleyen bir program varmı internet gerek olmadan? Şimdiden çok teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Bi de abi pc mavi ekrana düşüyor neden olabilir.

- - - Güncellendi - - -

Bi de abi oyun felan açınca sağ tılıyordum, yüksek performanlı nvidia işlemcisi vardı, o kayboldu. Neden olabilir ilgilebilirsen cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bir sorunuz için ayrı konu açmanız gerekiyor. İlk sorunuza cevap vereceğim. Diğerleri için yeni konun açın her biri için. Türkçe ve forum kurallarına da uymanız gerek.

Ekran akrtınızın daha iyi çalışması için en son sürücüsünü kurun:

Drivers | GeForce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı